وزیر اقتصاد:

نظارت مالی اولویت اصلی وزارت اقتصاد است

اقتصاد ایران: وزیر اقتصاد گفت: نظارت مالی یکی از ارکان اداره درست اقتصاد است و وزارت اقتصاد در دوره جدید مسرّ است بهتر از گذشته نظارت مالی را پیگیری کند.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ،سید احسان خاندوزی در پیامی به "همایش بزرگداشت روز حسابدار و حرفه حسابداری" افزود: نظارت مالی یکی از ارکان اداره صحیح اقتصاد است و بخش زیادی از کیفیت نظارت مالی توسط حسابداران حرفه‌ای راهبری می‌شود.

وی گفت: از منظر سیاست‌های انقباض و کارآیی و سیاست‌های عدالت و مبارزه با فساد، مساله نظارت مالی و نقش حسابداری و حسابرسی بی‌بدیل است، اما کمتر به این موضوع توجه شده است.

وزیر اقتصاد با بیان اینکه بسیاری از مواقع استاندارد‌های حسابداری رعایت نمی‌شود، ادامه داد: گاهی استاندارد‌های حسابداری تحت فشار‌ها مختلف اداری مورد بی‌توجهی قرار می‌گیرد و مغفول می‌ماند که آثار آن در سال‌های بعد وقتی مشکلاتی برای شرکت‌ها و سازمان‌ها رخ می‌دهد و دیگر کاری نمی‌توان انجام داد، قابل مشاهده است.

وی تاکید کرد: در دوره جدید وزارت اقتصاد مسرّ است بهتر از گذشته نظارت مالی را پیگیری کند.

خاندوزی بیان‌داشت: تاکنون اقدام‌های خوبی در موضوع نظارت مالی انجام شده است و گزارش صورت حساب سابقه بودجه ماه‌ها زودتر از زمان مقرر توسط خزانه‌داری آماده شد و از اوایل آذرماه صورت‌های مالی۹۹ دولت را به ریاست جمهوری ارسال کردیم.

وی گفت: مطالبه بنده تسریع و اعمال استاندارد‌های تبعیض به نحوی است که بتوان در صورت وقوع سوء مدیریت در مسائل مالی، نظارت مالی را احیا کرد.

وزیر اقتصاد افزود: بخشی از نظارت مالی، به انجام کمک از سوی وزارت اقتصاد به حسابداران و ذی‌حسابان مربوط و با بهبود سامانه‌های گزارشگری و یکپارچگی آنان انجام می‌شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ