ضرر 2 میلیارد پوندی سویه جدید کرونا به اقتصاد انگلیس
اقتصاد ایران: رهبران بخش صنعت انگلیس به کواسی کوارتنگ، وزیر بازرگانی این کشور هشدار دادند که شیوع سویه جدید جهش یافته ویروس کرونا و وقوع یک "پینگدمی" دیگر ممکن است ماهانه ۲ میلیارد پوند برای اقتصاد بریتانیا هزینه داشته باشد.
به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران به نقل از راشاتودی، رهبران بخش صنعت انگلیس به کواسی کوارتنگ، وزیر بازرگانی این کشور هشدار دادند که شیوع سویه جدید جهش یافته ویروس کرونا و وقوع یک "پینگدمی" دیگر ممکن است ماهانه 2 میلیارد پوند برای اقتصاد بریتانیا هزینه داشته باشد.
اصطلاح "پینگدمی" که از کلمات "پینگ" و "پاندمی" گرفته شده است، به مطلع شدن و یا "پینگ" شدن توسط اپلیکیشنی اشاره دارد که تماس نزدیک با افراد مبتلا را ردیابی و ثبت میکند و به شخص توصیه میکند که برای مدت مشخصی خود را قرنطینه کند.
اولین مورد پینگدمی که در جریان موج قبلی کروناویروس اعمال شد، تأثیر منفی زیادی بر طیف گستردهای از بخشهای اقتصادی داشت و به شدت به زنجیرههای تامین ضربه زد و کمبود شدید نیروی کار در سراسر این کشور ایجاد کرد. این محدودیت در ماه اوت برای شهروندان کاملاً واکسینه شده برداشته شد.
طی آخر هفته جاری میلادی، مقامات بریتانیا اقدامات هدفمندی را برای مقابله با نوع جدید کروناویروس اعلام کردند. این محدودیتها از ساعت 4 صبح 30 نوامبر اعمال شده و شامل استفاده اجباری از ماسک در مغازه ها و وسایل حمل و نقل عمومی، آزمایش PCR و ایزوله سازی تا رسیدن به نتیجه منفی در صورت ورود از خارج از این کشور و همچنین 10 روز قرنطینه برای کسانی که با موارد مشکوک اومیکرون در تماس بودند، میشود.
قوانین تمدید شده، افرادی را که کاملاً واکسینه شدهاند نیز موظف میکند در صورت تماس نزدیک با فردی که آزمایش اومیکرون وی مثبت شده است، در خانه بمانند.
به گفته مؤسسه امور اقتصادی، انتظار میرود که این اقدامات و محدودیت ها در آستانه کریسمس، منجر به یک کمبود فاجعهبار دیگر کالا و نیروی کار شود چرا که مشاغل مختلف به دلیل افزایش تعداد کارکنانی که مجبور به قرنطینه خود هستند، فلج میشوند.
جولیان جسوپ از آژانس بینالمللی انرژی به دیلی میل گفت: قوانین جدید قرنطینه میتواند تا 1 درصد تولید ناخالص داخلی را در دسامبر کاهش دهد و حداقل 2 میلیارد پوند برای اقتصاد (انگلیس) هزینه داشته باشد.