لزوم تغییر نگاه بانک‌ها به صندوق توسعه ملی

اقتصاد ایران: رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی گفت: انتظار می‌رود نگاه بانک‌ها به "صندوق توسعه ملی" نگاه به حفظ ثروت نسل آینده باشد.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران  ، مهدی غضنفری ضمن تشکر از همکاری مناسب همه بانک‌ها با صندوق توسعه ملی افزود: خوشبختانه سطح همکاری میان صندوق و بانک‌های عامل بسیار گسترده است و منابع ارزی و ریالی صندوق به دو صورت سپرده‌گذاری و عاملیت در اختیار سرمایه‌گذاران بخش غیردولتی قرار می‌گیرد.

غضنفری ضمن انتقاد از رفتار برخی بانک‌ها در مورد عدم بازپرداخت مطالبات سررسید شده گفت: هرچند استدلال برخی از آن‌ها درباره‌ی مشکلات اقتصادی برای وصول نشدن مطالباتشان از مشتریان قابل استماع است؛ اما نباید منابع صندوق در نزد آنان ارزش کمتری داشته باشد.

وی افزود: انتظار می‌رود نگاه بانک‌ها به صندوق توسعه ملی نگاه به حفظ ثروت نسل آینده باشد و آن‌ها نیز کمک کنند تا این منابع بدون هیچ کاستی و با ارزش افزوده بالا در اختیار نسل‌های بعدی قرار گیرد.

رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی اضافه کرد: متأسفانه اینگونه بانک‌ها نه تنها کمکی به وصول مطالبات صندوق نمی‌کنند، بلکه چنین القا می‌کنند که می‌توان مطالبات صندوق را برای سالیان متمادی و دفعات مکرر استمهال کرد و با این کار نوعی رفتار غیر اقتصادی را نهادینه می‌کنند.

رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی اعلام کرد بی شک صندوق در دوره‌ی مدیریت جدید خود عزم راسخی برای وصول مطالبات معوق شده دارد و از همه‌ی ابزار‌های قانونی خود بهره می‌گیرد.

غضنفری در پایان افزود: برای بهبود عملکرد بانک‌ها در این خصوص دو راهکار وجود دارد؛ اول اینکه با نهادسازی مناسب، بتوان نوسانات قیمت ارز را بیمه کرد و یا در غیر این صورت، این منابع به پروژه‌هایی اختصاص داده شود که محصولات تولیدی آن‌ها صادرات محور بوده و ارز آوری آن‌ها مطمئن و تضمین شده باشد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ