مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید کشور:
پرداخت ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات تاپایان سال در کشور
اقتصاد ایران: مشهد-مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید کشور گفت: تاکنون ۴ هزار صندوق خرد محلی در روستاهای کشور ایجاد شده است و برنامه داریم تاپایان امسال این رقم را به ۵ هزار صندوق خرد محلی افزایش دهیم.
به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران، اصغر نوراله زاده در سفر به منطقه ترشیز و بازدید از شهرک صنعتی و چندین واحد تولیدی در گفتگو با اکو نیوز خراسان رضوی گفت: ازابتدای امسال تاکنون هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی به متقاضیان پرداخت شده است و این رقم تا پایان امسال به بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان افزایش خواهد یافت و هدف گذاری ما این است که با این تسهیلات ۳۰ هزار طرح اشتغال زایی در سطح روستاهای کشور ایجاد شود.
وی با اشاره به طرح هر روستا یک محصول گفت: تاکنون ۳۵۴ روستا در کشور تحت پوشش این طرح است که هدف گذاری ما تاپایان امسال ۵۰۰ روستا است و در مدل روستای بدون بیکار نیز تاکنون ۳۰۰ روستا طرحهای خود را ارائه داده اند و تاپایان امسال نیز این تعداد به ۵۰۰ روستا میرسد.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید کشور با اشاره به موفقیت صندوق کار آفرینی امید در بحث وصول معوقات افزود: صندوق کار آفرینی توانسته تنها در کشور ۱۰۰ درصد معوقات خود را علی غم اینکه مردم در دوران کرونا مشکل داشتند وصول کند.
نوراله زاده تصریح کرد: با توجه به اینکه مصوبهای دراین رابطه به تصویب رسید متقاضیانی که مشکل مالی دارند قسطهای خود را با تاخیر پرداخت کنند، ولی به خاطر برخورد بسیار خوب صندوق مشتریان اقساط خود را بدون تاخیر میپردازند.
وی گفت: سیاست و رویکرد صندوق کار آفرینی امید بحث پرداخت تسهیلات به مناطق روستایی است چرا که ۳۲ شبکه بانکی در کشور وجود دارد که تسهیلات آنها بیشتر در سطح شهرها است و صندوق کار آفرینی امید ترجیح میدهد تسهیلات خود را در مناطق روستایی پرداخت کند.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید در ادامه تصریح کرد: در حوزه روستایی اقدامات متعددی انجام گرفته که امیدواریم تا پایان سال تامین مالی ۲۷ هزار طرح اشتغالزایی صورت بگیرد و به بهره برداری برسد.
وی افزود: تمام تلاش صندوق کارآفرینی امید این است که حتیالامکان تمام موانعی را که بر سر راه تولید و اشتغال است، رفع یا تسهیل کند و تلاش میکنیم تمام طرح ها را که بهصورت نیمهکاره مانده است، تا پایان سال به اتمام برسانیم.
نوراله زاده با اشاره به این که بیشتر طرحهای نیمه کاره در این منطقه پیشرفت بیش از ۶۰ درصدی دارند تصریح کرد:یکی از دلایلی که این طرحها هنوز به بهره برداری نرسیده اند متاثر از افزایش قیمتها قرار گرفته اند وبا بازدید که از این طرحها داشتیم تصمیمات در این حوزهها گرفته شد تا این طرحها تا پایان سال جاری به بهره برداری برسند.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با اشاره به طرح هر روستا یک محصول گفت: تاکنون ۳۵۴ روستا در کشور تحت پوشش این طرح میباشد که هدف گذاری ما تاپایان امسال ۵۰۰ روستا است و در مدل روستای بدون بیکار نیز تاکنون ۳۰۰ روستا طرحهای خود را ارائه داده اند و تاپایان امسال نیز این تعداد به ۵۰۰ روستا میرسد.
نورالله زاده افزود: ظرفیتهای منطقه بهگونهای است که میتوانیم در حوزه گیاهان داروئی و هم در حوزه فرآوری و بسته بندی محصولات کشاورزی این منطقه از قبیل انگور و کشمش برای آینده برنامهریزیهای مناسبی داشته باشیم
وی گفت: تا پایان سال امیدواریم بالغ بر ۳هزار میلیارد تومان از طرحها را تأمین مالی کنیم که تا امروز نزدیک به ۱۷۰۰میلیارد تومان تأمین مالی صورت گرفتهاست و تا پایان سال تلاش میکنیم تا ۳۵۰۰میلیارد تومان تأمین مالی را افزایش دهیم و در قالب ۳۰هزار طرح ایجاد اشغال گردد.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید افزود: در حوزه روستایی اقدامات متعددی انجام گرفته که امیدواریم تا پایان سال ۲۷ هزار طرح اشتغالزایی تامین مالی صورت بگیرد و به بهره برداری برسد و همچنین در حوزه گیاهان داروئی که متولی ان وزارت جهادکشاورزی و صندوق کارآفرینی امید هست تلاش کمی کنیم که هم در حوزه کشت و هم در حوزه فرآوری به یک جهش برسیم.
همچنین حجت الاسلام نیک بین نماینده مردم کاشمر، خلیل آباد، بردسکن و کوهسرخ در مجلس شورای اسلامی گفت:در چهارشهرستان منطقه ترشیز قرار است که مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات جهت اشتغالزایی به کارگاههای خرد و کلان پس از ارائه طرح اشتغالزایی خودشون ظرف مدت ۴۵ روز توسط صندوقهای کارآفرینی ۳ شهرستان پرداخت شود که اگر این کار به صورت کامل انجام شود حدود هزار ۲۰۰ فرصت شغلی در چهارشهرستان ایجاد میشود.