تناسب قیمت گندم و جو با قیمت‌های جهانی

اقتصاد ایران: مشهد-رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان رضوی در جلسه شورای هماهنگی تناسب قیمت گندم و جو با قیمت‌های جهانی باموضوع کشت پائیزه خوشاب گفت: قیمت گذاری گندم و جو امسال به موقع انجام و ابلاغ شده است.

به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران،محمدرضا اورانی افزود: اصلاح الگوی کشت از وظایف اصلی جهاد کشاورزی است که متاسفانه سیاست‌های غلط در قیمت گذاری سبب کاهش سطح زیر کشت محصولات زراعی مانند گندم و جو شده است.

 
وی گفت: اصلاح الگوی کشت، کشاورزی قراردادی، تجاری سازی کشاورزی، راندمان تولید در واحد سطح، پایداری کشاورزی، افزایش بهره وری، مشارکت دادن کشاورزان در تصمیم گیری‌ها و افزایش عزت و احترام از برنامه های وزارتخانه برای کشاورزان است.
 
محمدرضا اورانی اظهار داشت: استان خراسان رضوی استانی است که اقلیم خشک و نیمه خشک می‌باشد و توجه به حفظ منابع آب امری حیای و ضروری است؛ بنابراین توجه ویژه به وضعیت آب شهرستان و اقلیم که یکی از پر اهمیت‌ترین مسائل پیش روی ماست و حفظ منابع آب وظیفه همگانی است و باید نسبت به مصرف آب در کشاورزی و حفاظت آن حساس باشیم.
 
 معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی  نیز در این جلسه گفت: امسال با مدیریت وزیر محترم کشاورزی کشت پاییزه از تاریخ بیستم شهریورماه و به دستور شخص وزیر کشاورزی در تهران آغاز و ابلاغ شد.
 
غلامحسین ساربان افزود: مدیریت کردن مصرف بذر و متعادل کردن مصرف کود باید در دستورکار شهرستانها قرار گیرد.
 
وی همچنین در خصوص ارقام مورد استفاده در کشت گندم در کشور ما ۱۷نوع رقم داریم متاسفانه کشاورزان تنها به نوع خاصی از ارقام رغبت دارند و باید ارقام جدید و با کیفیت و متناسب با منطقه جذب شده و کشاورزان ترغیب شوند.
برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ