عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد:

رشد اقتصادی با همکاری کشورهای عضو شانگهای

اقتصاد ایران: عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: روابط چند جانبه و تعاملات اقتصادی ایران با کشورهای عضو سازمان شانگهای می‌تواند کمکی به رشد اقتصادی و برون رفت از فضای تحریم و خنثی سازی تحریم‌ها باشد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، زهره الهیان عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی  با اشاره به عضویت دائم ایران در سازمان همکاری‌های شانگهای، گفت: عضویت دائم ایران در این سازمان حاکی از این است که دولت آقای رئیسی یکی از اولویت‌های اصلی، بحث اقتصاد و دیپلماسی اقتصادی است و عضویت ایران در این پیمان کمک خواهد کرد که ایران با کشورهای آسیایی و همسایه در قالب تعاملات اقتصادی و تبادلات تجاری بسیار موفق‌تر عمل کند.

وی با بیان اینکه این پیمان یک راهیست برای دورزدن تحریم‌های آمریکا، افزود: از آنجایی که آمریکا در قالب یک طرح کلان استراتژیک تلاش می‌کند ایران را به لحاظ اقتصادی منزوی و در قالب تحریم‌ها به نوعی حصر اقتصادی برای ایران ایجاد کند؛ قاعدتا عضویت دائم ایران در سازمان همکاری‌های شانگهای می‌تواند این حصر اقتصادی را بشکند.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: در واقع روابط چند جانبه و تعاملات اقتصادی ایران با کشورهای مهمی مثل چین، روسیه، قزاقستان و سایر کشورهای عضو این سازمان می‌تواند کمکی به رشد اقتصادی و برون‌رفت از فضای تحریم و خنثی‌سازی تحریم‌ها باشد.

الهیان یادآور شد: در جلسه اخیر کمیسیون امنیت که با حضور آقای امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه برگزار شد، موضوعی که با وی مطرح کردیم این بود که طرح کلان وزارت خارجه در عرصه دیپلماسی چیست؟ و از وی خواستیم که در قبال طرح کلان استراتژیک آمریکا برای تحریم و حصر اقتصادی ایران، ایران هم باید طرح کلان استراتژیک برای مقابله با طرح آمریکا داشته باشد. و از آنجا که اولویت اصلی وزارت خارجه در دوره آقای رئیسی باید دیپلماسی اقتصادی باشد این موضوع اهمیت بیشتری پیدا می‌کند و قاعدتا پیمان شانگهای به عنوان جزئی از پازل کلان جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماسی اقتصادی می‌تواند مطرح باشد.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ