مدیرعامل بانک صادرات گفت:

۸۰ درصد منابع بانکی به تولید اختصاص می‌یابد

اقتصاد ایران: مدیرعامل بانک صادرات گفت: بطور متوسط حدود ۸۰ درصد از منابع شبکه بانکی به دو روش مستقیم یا غیر مستقیم به فعالیت‌های تولیدی اختصاص می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ،  حجت اله صیدی در حاشیه مراسم رونمایی از "طرح کارا" برای اعطای تسهیلات کم بهره به بنگاه‌های کوچک و متوسط  افزود: حدود ۶۰ درصد از تسهیلات بانکی به صورت مستقیم به فعالیت‌های زنجیره تولید اختصاص می‌یابد و ۲۰ درصد منابع نیز شامل برخی تسهیلات تکلیفی است که آن نیز به صورت غیر مستقیم به تولید کمک می‌کند.

وی اضافه کرد: در طرح کارا نیز به بنگاه‌های کوچک و متوسط تا سقف دو میلیارد تومان تسهیلات با نرخ بهره ۷ درصد و باز پرداخت دو ساله داده می‌شود.

صیدی با اشاره به ضرورت هدایت نقدینگی به سمت تولید گفت: در کشور ما ظرفیت‌های فراوانی مانند نفت و گاز وجود دارد در حالی که ترکیه با وجود جمعیت یکسان با کشور ما مساحتی کمتر از ایران دارد، اما تولید ناخالص این کشور دو برابر کشور ماست.

 اکبری رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس نیز در این برنامه گفت: باید منابع بانکی به سمت تولید هدایت شود.
وی افزود: باید به این سوال پاسخ داد که چرا برخی می‌گویند منابع در کشور کم است و از طرفی ما تورم و افزایش نقدینگی را داریم.

اکبری با اشاره به علاقه ایرانیان خارج از کشور برای سرمایه‌گذاری در ایران گفت: باید با ساز و کار مناسب اطمینان به این سرمایه گذاران داده و مشوق‌ها و ضمانت‌های مناسب برای سرمایه‌گذاران در نظر گرفته شود.

وی با اشاره به همکاری دولت و مجلس برای حل مشکلات افزود: روز سه شنبه وزیر صمت در کمیسیون صنایع مجلس حاضر خواهد شد تا از برنامه‌های این وزارتخانه درباره صنایع مختلف از جمله فولاد و سیمان بگوید.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ