رئیس سازمان برنامه و بودجه:

سهم صادرات باید در بودجه ۱۴۰۱ پررنگ شود

اقتصاد ایران: رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: باید روی صادرات حساس شویم و بتوانیم سهم صادراتمان به کشور‌های همسایه را به دو برابر وضعیت فعلی برسانیم.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ،  مسعود میرکاظمی در دومین جلسه ستاد بودجه سال ۱۴۰۱ که با حضور مسئولان این سازمان برگزار شد با تاکید بر اینکه موضوع برنامه در تنظیم بودجه از اهمیت زیادی برخوردار است افزود: در تنظیم بودجه ۱۴۰۱ نگاه صرفا بودجه نیست و باید روی برنامه‌ها جدیت و حساسیت داشته باشیم. بودجه باید متناسب با نیازمندی‌های برنامه باشد.
 وی گفت: همه معاونت‌ها باید برنامه‌هایی تا سطح استان و شهرستان آماده کنند و تعاملات با دستگاه‌ها برای ارائه برنامه باید افزایش پیدا کند.
 میرکاظمی با اشاره به اینکه برای مدیریت مؤثر منابع باید تغییرات اساسی رخ دهد تاکید کرد: باید سمت تحلیل درست برویم و برنامه‌ریزی گسترده انجام دهیم تا بتوانیم شاخص‌های هدف‌گذاری شده از جمله دستیابی به رشد اقتصادی را محقق نماییم. 
رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه سهم صادرات باید در بودجه ۱۴۰۱ پررنگ شود افزود: باید روی صادرات حساس شویم و بتوانیم بخصوص سهم صادرات ما به کشور‌های همسایه به دو برابر وضعیت فعلی برسد که در این مسیر دستگاه‌ها و استانداران نقش بسزایی خواهند داشت و بایستی برای این برنامه‌ها شاخص و منبع در نظر بگیریم. 
وی افزود: در تدوین برنامه‌ها بایستی حساسیتی جدی در منابع به وجود آید. در دستگاه‌ها و استان‌ها سهم تعیین و از محل‌های منابع عمومی، فاینانس خارجی و داخلی و سرمایه‌های شرکت‌های بزرگ برای رفع تنگنا‌های توسعه در کشور مثل نیروگاه و پالایشگاه و اقتصادی کردن آن‌ها بهره جست. 
در دومین جلسه ستاد بودجه سال ۱۴۰۱ که معاونان، روسای امور و مشاوران سازمان برنامه و بودجه حضور داشتند، جزئیات کارگروه‌ها، روش‌ها و موضوعات ساختاری بررسی و تصویب شد.
برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ