اپل و گوگل تسلیم مصوبه پارلمان کره جنوبی شدند

اقتصاد ایران: به دنبال تصویب قانونی در کره جنوبی برای ملزم کردن اپل و گوگل به تغییر رویه‌های انحصارطلبانه اپ استورهایشان، این دو شرکت بیانیه‌هایی صادر و ضمن انتقاد از همراهی خود با مصوبات مذکور خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران به نقل از زد دی نت، این قانون بعد از امضای رئیس جمهور کره جنوبی اجرایی می‌شود و به موجب آن اپ استورها حق ندارند بدون دلیلی موجه تأیید اپلیکیشن‌ها را به تأخیر بیندازند یا آنها را پاک کنند.

همچنین اپ استورها حق ندارند برنامه نویسان را وادار به استفاده از سیستم‌های پرداخت درون برنامه‌ای خود کنند و باید به برنامه نویسان در کره امکان دهند تا سیستم‌های پرداخت جایگزین ابداع کنند. شرکت‌های متخلف معادل ۳ درصد درآمد خود در کره جنوبی را جریمه می‌شوند.

گوگل در واکنش به این مصوبه بیانیه‌ای صادر و اعلام کرد مدل پردازش پرداخت اپ استور این شرکت هزینه‌ها را برای مشتریان پایین نگه می‌دارد و پیشبرد اهداف مالی پلتفرم‌ها و توسعه دهندگان را ممکن می‌کند. ایجاد و اداره یک سیستم عامل و اپ استور برای ما هزینه دارد، چنانچه توسعه دهندگان نیز همین هزینه‌ها را می‌پردازند ولی ما خودمان را با این قانون جدید تطبیق می‌دهیم و تلاش می‌کنیم مدلی را ایجاد کنیم که پشتیبان سیستم عامل و اپ استوری باکیفیت باشد. گوگل طی هفته‌های آینده در این زمینه اطلاعات بیشتری منتشر می‌کند.

اپل هم در واکنشی مدعی شد قانون جدید مشتریان را در معرض کلاهبرداری قرار می‌دهد، حریم شخصی را تضعیف می‌کند و مدیریت خریدها را دشوار می‌کند. ما معتقدیم در نتیجه این مصوبه اعتماد کاربران به خرید از اپ استور کاهش می‌یابد. با این حال اپل هم با طراحی سیستم‌های پرداخت خارج از اپ استور و انعطاف پذیری در مورد کمیسیون‌های دریافتی موافقت کرده است.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ