سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در پاکستان:

افزایش مناسبات اقتصادی نیازمند اقدام جدی دولت‌هاست

اقتصاد ایران: سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در پاکستان گفت: افزایش سطح مناسبات اقتصادی ایران و پاکستان نیازمند اقدامات جدی‌تر از سوی دولت‌های دو طرف است.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، حسن نوریان در سخنرانی افتتاحیه وبینار همکاری‌های ایران و پاکستان در حوزه صنایع دارویی با اشاره به اینکه سیاست خارجی ایران بر اساس اعلام رئیس‌جمهور، اولویت روابط با همسایگان تنظیم شده است، اظهار کرد: ایران و پاکستان اگرچه دارای روابط بسیار مناسبی در حوزه سیاسی و فرهنگی هستند، اما سطح مناسبات اقتصادی دو کشور نیازمند اقدامات جدی‌تر از سوی دولت‌های دو طرف برای ارتقاء مناسبات اقتصادی است.

همچنین فعالان بازرگانی و سرمایه گذاران شرکت‌کننده در این وبینار،  مهمترین چالش توسعه روابط بازرگانی بین ایران و پاکستان را نبود کانال های بانکی و مشکل انتقال مالی و پولی عنوان کردند.

مسعود احمد رایزن بازرگانی و سرمایه گذاری سفارت پاکستان در تهران نیز گفت : قیمت مناسب هزینه های انرژی و حمل و نقل در ایران فرصت خوبی برای طراحی سرمایه‌گذاری مشترک در تولیدات دارویی است .

نجم‌الدین حسن جاوا رئیس شورای بازرگانی ایران و پاکستان وابسته به فدراسیون اتاق‌های بازرگانی و صنایع پاکستان نیز ابراز امیدواری کرد : با ایجاد واحدهای تولیدی مشترک امکان تامین نیازهای متقابل دارویی بین ایران و پاکستان و حتی صادرات محصولات تولیدی مشترک به سایر کشورهای جهان وجود دارد.

وبینار همکاری‌های ایران و پاکستان در حوزه صنایع دارویی امروز با ابتکار اتاق بازرگانی تهران و فدراسیون اتاق های بازرگانی صنایع و معادن پاکستان ، سفارت پاکستان در تهران و سر کنسولگری ایران در کراچی برگزار شد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ