پیک پنجم با دفعات قبل فرق می‌کند/ شرایط بزرگ ترین بیمارستان کشور

اقتصاد ایران: رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، نسبت به سنگینی پیک پنجم کرونا و فشار کاری بیمارستان ها هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، خسرو صادق نیت، ضمن ابراز نگرانی از حجم بالای مراجعات در پیک پنجم کرونا، گفت: درگیری در این پیک بسیار جدی است و ایده درمان موقت در این شرایط یک راهکار عملیاتی برون رفت از این بحران است.

وی افزود: همه بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران به بیش از سقف پذیرش سرپایی و بستری خود در یک سال و نیم گذشته رسیده‌اند و این در حالی است که با توجه به تجربه بحران سیستان و بلوچستان و پیش‌بینی‌های صورت گرفته از چند هفته اخیر با اجرای پروتکل درمان بستری موقت از طریق تزریق رمدسیویر در مراکز درمانی به میزان قابل‌توجهی از میزان بستری بیماران کووید ۱۹ کاسته شده است.

صادق نیت همچنین بر تعیین تکلیف فوری بیماران غیر کرونایی توسط اساتید در روزهای تعطیل تأکید کرد و ادامه داد: با توجه به شرایط اضطراری بحران، اعمال جراحی الکتیو باید مدیریت شده و از اعمال غیرضروری جلوگیری شود. بدیهی است در این میان اعمال جراحی بیماران الکتیو اورژانسی که جانشان در خطر است مطابق با نظر اساتید مربوطه باید انجام شود.

وی افزود: به نظر می‌رسد در بلند مدت هم بررسی و اصلاح فرآیند مدت‌زمان انتظار بیماران الکتیو برای اعمال جراحی به منظور مدیریت بهتر تخت‌های بستری و کاهش مدت اقامت بیماران ضروری است.

صادق نیت با اشاره به اعلام تعطیلی استان‌های تهران و البرز، تصریح کرد: هیچ واحدی در بیمارستان تعطیل نیست و تمامی فعالیت‌های این مرکز در ایام تعطیلی طبق روال عادی ادامه خواهد داشت.

وی با اظهار تأسف از کاهش حساسیت مردم نسبت به بیماری کرونا و عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح جامعه گفت: پیک پنجم با دفعات قبل فرق می‌کند. ما مجبوریم لحظه‌ای تصمیم بگیریم و فشار را در بخش‌های مختلف بیمارستان تقسیم کنیم.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ