بایدن:

تحریم‌های آمریکا علیه پروژه نورد استریم ۲ منطقی نبود

اقتصاد ایران: رئیس جمهور ایالات متحده اذعان کرد که اقدام این کشور مبنی بر اعمال تحریم علیه شرکت های حاضر در پروژه نورد استریم ۲ منطقی نبوده است چرا که این خط لوله تقریباً به پایان رسیده است.

به گزارش خبرگزاری اقتصادابران به نقل از خبرگزاری تاس، جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده، روز پنجشنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک با آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان، اذعان کرد که اقدام آمریکا مبنی بر اعمال تحریم علیه شرکت های حاضر در پروژه نورد استریم 2 منطقی نبوده است چرا که این خط لوله تقریباً به پایان رسیده است.

وی گفت: نظر من درباره نورد استریم 2 مدتی است که برای همه مشخص شده است. دوستان خوب نمی توانند اختلاف نظر داشته باشند. تا زمانی که من رئیس جمهور شدم، این (خط لوله)  90درصد تکمیل شده بود و به نظر نمی رسید که اعمال تحریم ها منطقی باشد.

به گفته بایدن، مذاکره با مرکل در مورد ادعای اینکه روسیه می خواهد از اوکراین یا کشور دیگری باج گیری کند، منطقی تر بود.

رئیس جمهور آمریکا خاطرنشان کرد که وی و صدراعظم آلمان به هیأت های نمایندگی خود دستور داده اند که اقدامات عملی را که می توانند با هم انجام دهند و بررسی کنند تا بفهمند آیا امنیت انرژی اروپا و اوکرائین با اقدامات روسیه تقویت یا تضعیف می‌شود.

وی افزود: "خواهیم دید."

بر اساس این گزارش، واشنگتن علناً با احداث خط لوله Nord Stream 2 مخالف است و فعالانه تلاش هایی را برای جلوگیری از این پروژه انجام می دهد تا به منافع مسکو ضربه زده و از اوکراین به عنوان کشوری که گاز طبیعی روسیه را به اروپا منتقل می‌کند، حمایت کند.

علاوه بر این، بسیاری از کارشناسان معتقدند که ایالات متحده در تلاش است منابع گاز مایع خود را که بسیار گرانتر از گاز خط لوله روسیه است، به بازار اروپا بفروشد.

قانونی که طی چند سال گذشته در ایالات متحده به تصویب رسیده است، امکان استفاده از تحریم های یک جانبه به ویژه علیه شرکت های مشارکت کننده در اجرای پروژه نورد استریم 2 را ایجاد می کند.

در تاریخ 21 مه، ایالات متحده 13 کشتی روسی را که در اجرای پروژه خط لوله گاز Nord Stream 2 مشارکت داشتند، در لیست سیاه قرار داد.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ