منع ساخت تله‌کابین در جنگل ناهارخوران گلستان

اقتصاد ایران: هزاران نفر از دوستداران محیط زیست خواستار منع ساخت تله‌کابین در جنگل ناهارخوران استان گلستان شدند.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران  ، هزاران نفر از دوستداران محیط زیست با راه‌اندازی کارزاری از رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس و رئیس سازمان جنگل‌ها خواسته‌اند مانع ساخت تله‌کابین در جنگل ناهارخوران شوند.

پیشتر پروژه ساخت این تله‌کابین با مخالفت نهادهای محیط زیستی به تصمیم شورای عالی شهرسازی احاله شده بود که نهایت چند روز پیش مورد موافقت این شورا قرار گرفت.
موافقان این طرح معتقدند اجرای پروژه تله‌کابین جنگل ناهارخوران فرصتی مناسب برای افزایش ظرفیت گردشگری استان گلستان محسوب می‌شود اما مخالفان می‌گویند با انجام این طرح و تعریض جاده دسترسی برای حمل تجهیزات و دکل‌ها صدها درخت ارزشمند ممرز و بلوط قطع خواهند شد.

حالا با تصویب ساخت این پروژه در شورای عالی شهرسازی فعالان محیط زیست با راه‌اندازی کارزاری که تا امروز بیش از ۶ هزار نفر آن را امضا کرده‌اند خواستار توقف این طرح شده‌اند.

در متن این کارزار که همچنان در آدرس اینترنتی (https://www.karzar.net/gorgan-telecabin) در حال جمع‌آوری امضا است، آمده: طرح احداث تله‌کابین در منطقه ناهارخوران گرگان نهایی شده است. این در حالی است که اجرای چنین طرح‌هایی در مناطق جنگلی شمال کشور با توجه به تراکم پوشش گیاهی و شیب اراضی، بدون قطع درخت و بدون آسیب به خاک ارزشمند جنگلی غیرممکن بوده و با افزایش حجم تردد و حضور جمعیت در منطقه، خود به تهدیدی جبران‌ناپذیر بدل خواهد شد.

امضاءکنندگان این کارزار، از شما درخواست دارند جهت حفظ این جنگل هیرکانی در طرح مذکور بازنگری کرده و لغو احداث تله‌کابین را پیگیری فرمائید.

جنگل هیرکانی از ارزشمندترین جنگل‌های دنیا محسوب می‌شوند و متعلق به دوران سوم زمین‌شناسی با قدمت بیش از ۵۰ میلیون سال است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ