رئیس جمهور تاکید کرد:

راه اندازی مناسبات بانکی بین‌المللی درمسیر رونق تولید

اقتصاد ایران: رئیس جمهور در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت بر ضرورت تسهیل در تشریفات ترخیص کالا‌های ضروری از گمرکات و بنادر تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، دویست و سی و پنجمین جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت روز سه‌شنبه به ریاست رئیس‌جمهور برگزار شد. در ابتدای این جلسه با توجه به نزدیک شدن به مراحل پایانی مذاکرات احیای توافق برجام و روند موجود در این زمینه، بانک مرکزی گزارشی از تمهیدات در نظر گرفته شده برای فعال‌سازی منابع ارزی بلوکه شده کشور پس از رفع تحریم‌ها در چرخه بازار مالی و سرمایه‌ای کشور ارایه کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی با تاکید بر ضرورت آمادگی برای ورود منابع ارزی آزاد شده کشور به فرایند‌های تبادلات مالی گفت: بانک مرکزی و سایر دستگاه‌های دخیل در این موضوع می‌بایست بگونه‌ای برنامه ریزی کنند که جریان تامین کالا‌های اساسی و مواد اولیه تولید داخلی کشور به سرعت عملیاتی شود و مناسبات بانکی بین‌المللی در مسیر رونق تولید کشور راه‌اندازی شود.

در این جلسه وزیر راه و شهرسازی گزارشی از تقویت ناوگان ریلی و جاده‌ای برای تخلیه و حمل کالا‌های موجود در بنادر و گمرکات کشور ارایه کرد. براساس این گزارش، میزان حمل کالا‌ها در ۲ ماه گذشته، ۱۱ درصد افزایش داشته است.

رییس جمهور با قدردانی از تلاش دستگاه‌ها برای تامین کالا‌های اساسی و مورد نیاز تولید، علی‌رغم محدودیت‌های شدید تحریمی تاکید کرد: در این مرحله که کالا‌ها به بنادر و گمرکات کشور رسیده، لازم است با تسهیل در تشریفات ترخیص و حمل و اولویت‌دهی لازم، این کالا‌ها با سرعت بیش از پیش منتقل شود و به ادامه جریان روبه رشد تولید و تامین به موقع کالا‌های اساسی کمک کند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ