حمایت دولت بایدن از تسهیل تبادلات مالی تجارت بشردوستانه با ایران

اقتصاد ایران: وزیر امور خارجه سوییس در کنفرانسی خبری مدعی شد که دولت جو بایدن مایل است تسهیل تبادلات مالی کانال مقررات تجارت بشردوستانه سوییس را برای انتقال مواد غذایی و دارویی بیشتر به ایران سرعت ببخشد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران  به نقل از خبرگزاری رویترز، ایگناتسیو کاسیس، وزیر امور خارجه سوییس گفت که جو بایدن رئیس جمهور آمریکا روز سه شنبه از سرعت بخشیدن به تایید نقل و انتقالات مالی لازم برای تحویل مواد غذایی و دارویی بیشتر به ایران ابراز حمایت کرده است. 
کاسیس که در یک کنفرانس خبری پس از دیدار نیم ساعته اش با بایدن در ژنو سخنرانی می کرد، در این باره گفت: مشکل این است که[کانال مقررات تجارت بشردوستانه سوییس] به اندازه کافی مورد استفاده قرار نگرفته است، و چرا؟ چون نقل و انتقالات پولی در کار است که هنوز احتیاج به تایید دارند و من فکر می کنم آمریکا در این زمینه آماده است تصمیماتش را سرعت ببخشد تا این کانال بتواند به موثرترین شکل به کار گرفته شود. 
علاوه بر این، بایدن و گای پارمِلین رئیس جمهور سوییس درباره مذاکرات ادامه دار در زمینه احیای توافقی قدرتمند دوباره برنامه هسته‌ای ایران گفت‌وگو کردند که آمریکا در دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا از آن خارج شد. 
او گفت: ما درباره توافق هسته ای و این که آمریکا چگونه قصد دارد هر کاری می تواند برای پیش‌برد امور انجام دهد، صحبت کردیم. در حال حاضر شرایط بسیار پیچیده است، شما می دانید که انتخابات(ریاست جمهوری) به زودی در ایران برگزار خواهد شد و من فکر می‌کنم نباید انتظارات بسیار بالایی داشت. 

کاسیس افزود: اگرچه، واضح است که قصد این دولت آمریکا این است که راه جدیدی پیدا کند؛ کار آسانی نخواهد بود، چون پیشینه عداوتی دیرینه وجود دارد. 

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ