دلایل هجوم نقدینگی ها به سمت بازار ارز و طلا

اقتصاد ایران: رییس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی با بیان اینکه سیاستگذاری های کشور باید به سمت ایجاد اشتغال پایدار و تشویق کارآفرینان و سرمایه گذاران به سمت تولید برود، گفت: متاسفانه نقدینگی های کشور به جای تولید و کارآفرینی بیشتر به سمت فعالیت‌های دلالی و بازارهای ارز و سکه و طلا تمایل نشان می دهد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران،فتح اله بیات در خصوص ایجاد اشتغال گسترده در کشور، اظهار کرد: در بحث اشتغال با دو نوع اشتغال زودبازده و پایدار روبرو هستیم؛ اشتغال پایدار سرمایه‌گذاری و هزینه بیشتری می‌طلبد ولی اشتغال زود بازده مقطعی است و طبعاً به هزینه کمتری نیاز دارد و در مواقع بحرانی سریع‌تر از بین می رود.
وی تاکید کرد: به طور کلی ایجاد اشتغال در کشور هزینه بر است و هیچ کسب و کاری نمی‌تواند بدون سرمایه، تجربه و مهارت راه اندازی شود.
این مقام مسئول کارگری با اشاره به هجوم نقدینگی ها به سمت بازارهای سکه و ارز، خاطرنشان کرد: متاسفانه وضعیت تحریم ها و نوسان نرخ ارز شرایط کار و بازار اشتغال را نامساعد کرده و باعث شده بازار کار کشور آسیب ببیند، از طرفی به دلیل عدم توجه به این قضیه، اقتصاد به سمت بحث‌های دلالی و واسطه‌گری حرکت کرده و کمتر کسی خودش را درگیر تولید، کارگر و بیمه و دارایی می‌کند و ترجیح می‌دهد اگر پول و نقدینگی در اختیارش هست آن را برای خرید ملک و ارز و طلا و سکه هزینه کند.
به گفته بیات، سیاست گذاری ها باید در جهت ترغیب و تشویق  سرمایه گذاران و کارآفرینان به سمت ایجاد اشتغال پایدار و فعالیت های کارآفرینی باشد ولی تا زمانی که مدیران کشور تولید محور نباشند نمی توان به این هدف دست یافت

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ