رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات:

حرکت کشور به سمت اقتصاد استارت آپی

اقتصاد ایران: رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اقتصاد ما به سمت اقتصاد استارت آپی در حال‌حرکت است و این تغییر باید منجر به تغییر نگرش و مسیر در راهکارهای سنتی ارتباط صنعت با دانشگاه شود.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران به نقل از پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، وحید یزدانیان در خصوص نحوه ارتباط بین صنعت و دانشگاه گفت: روند سنتی این ارتباط باید با توجه به شرایط موجود تغییر یابد.

وی با بیان اینکه ارتباط میان صنعت و دانشگاه دچار یک تحول و دگردیسی شده به‌طوری‌که بر خلاف گذشته، دانشگاهیان و دانشجویان از صنعت پیشی گرفته‌اند، افزود: در گذشته دانشجویان جهت کارآموزی به بخش‌های دولتی و خصوصی صنعت مراجعه می‌کردند تا از دانش صنعتگران کسب تجربه کنند، در صورتی‌که امروزه چه از لحاظ کاربردی و چه از لحاظ عملیاتی دانشجویان ما از کارکنان شاغل در صنعت پیش‌تر هستند.

یزدانیان با اشاره به تحولات بسیار سریع در بخش ارتباطات کشور و مطرح شدن مقولاتی از جمله استقرار نسل پنجم ارتباطات، اینترنت اشیا، بیگ دیتا و … اضافه کرد: قطعاً دانشگاه با توجه به ماهیت کاری خود باید به بخش صنعت مشاوره دهد و به‌همین دلیل است که ما برای انجام پروژه‌های خود به فارغ‌التحصیلان جوان دانشگاهی متوسل می‌شویم.

رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اقتصاد ما به سمت اقتصاد استارت آپی در حال‌حرکت است و فارغ‌التحصیلان تازه نفس دانشگاهی، خود وارد کسب‌وکار می‌شوند و به بخش دولتی و صنعتی کشور مشاوره می‌دهند؛ لذا این تغییر و دگردیسی، باید منجر به یک تغییر نگرش و تغییر مسیر در راهکارهای سنتی ارتباط صنعت با دانشگاه شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ