واکنش وزیر صمت به افزایش قیمت خودرو

اقتصاد ایران: وزیر صمت گفت: شورای رقابت با جایگاه قانونی که دارد می‌تواند به حذف رانت بین کارخانه و بازار کمک کند.

 به گزارش خبرگزاری اقتصادایران،علیرضا رزم حسینی در حاشیه دومین جلسه ستاد تسهیل در سال ۱۴۰۰ درخصوص افزایش قیمت خودرو گفت: شورای رقابت با جایگاه قانونی که دارد می‌تواند کالا‌های انحصاری را قیمت گذاری کند.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته با افزایش ۴۰۰ درصدی نرخ ارز و افزایش قیمت اقلام مورد نیاز تولید خودرو، شورای رقابت حداقل افزایش قیمت را برای خودرو‌ها در نظر گرفت ، افزود: این شورا می‌تواند به حذف رانت بین کارخانه و بازار کمک کند و با اعمال درست قیمت، رانت بین کارخانه و بازار را بشکند.
رزم حسینی افزود: تولید خودرو با وجود شرایط کرونا و تحریم ادامه دارد، امیدوار هستیم قیمت‌ها واقعی شود و وضعیت بازار بهبود پیدا کند.
وزیر صمت همچنین گفت: رقابتی کردن بازار خودرو تا حدودی به واردات و فعالیت شرکت‌های خصوصی نیاز دارد.
وی افزود: یکی از ستاد‌های خوبی که برای پشتیبانی از تولید تشکیل شده ستاد تسهیل و رفع موانع تولید است و سال گذشته بیش از هزار مصوبه در کل کشور داشتیم که تا کنون ۷۱ درصد آن اجرایی شده است.
رزم حسینی با بیان اینکه امسال هم بر اساس شعار سال جلسات هفتگی این ستاد را دنبال می‌کنیم ، افزود: وزارت صمت به عنوان متولی تولید کشور با همراهی سایر وزارت خانه‌ها اجرای مصوبات ستادت تسهیل، و حل مشکلات واحد‌های تولیدی را پیگیری می‌کند.
وزیر صمت با اشاره به رشد ۸ درصدی صنعت و ایجاد اشتغال ۱۲۴ هزار نفری در این بخش گفت: نکته خیلی مهمی که مقام معظم رهبری به آن اشاره کردند واگذاری‌هایی بود که منجر به تولید نشده است. هفته گذشته اطلاعیه‌ای به همه استان‌ها ابلاغ شد تا تمام واحد‌های واگذار و تعطیل شده شناسایی شوند و تا جایی که می‌توانیم رسیدگی کنیم تا به چرخه تولید بازگردند.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ