رونمایی از رادارهای ضد پهپاد چینی

اقتصاد ایران: چین تازه‌ترین رادارهای ضد پهپاد خود را در نهمین نمایشگاه جهانی رادار در نانجینگ در معرض دید علاقمندان قرار داده است.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران به نقل از سی جی تی ان، استفاده گسترده از پهپادها در میادین نبرد و به خصوص در جنگ اخیر قره باغ که موجب تغییر معادلات به نفع یکی از طرفین درگیر شد، توجه به این ابزار جدید جنگی را افزایش داده است.

امروزه کشورهای زیادی به انواع پهپاد مجهز شده‌اند و از آن برای انجام عملیات نفوذ و شناسایی و حتی حمله به اهداف مدنظر خود استفاده می‌کنند. از همین رو تولید تجهیزاتی که بتوانند پهپادها را شناسایی کنند، اهمیت شایانی دارد.

چین به همین منظور یک رادار شناسایی چندمنظوره قابل حمل به نام وای ال سی ۴۸ تولید کرده که قادر به رؤیت انواع پهپادهاست. این رادار که توسط شرکت چینی دولتی سی ای تی سی تولید شده ابعاد کوچکی دارد و لذا توسط یک سرباز قابل حمل است.

رادار یادشده که به تار عنکبوت مشهور شده، می‌تواند انواع پهپادهای کوچک را در ارتفاع پایین و در هر زاویه‌ای شناسایی کند. این رادار حتی در صورت وجود امواج مزاحم محیطی در نزدیک زمین نیز به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

رادار دیگر تولیدشده توسط چینی‌ها، S-band ۳D TWA نام دارد که آن هم توسط مؤسسه سی ای تی سی تولید شده و می‌تواند در آن واحد اهداف مختلفی مانند پهپادهای کوچک، هواپیماهای جنگی، موشک‌های کروز در حال پرواز در ارتفاع پایین و غیره را شناسایی کرده و اطلاعاتی مانند فاصله، موقعیت، ارتفاع، سرعت و جهت آنها را نیز اعلام کند. این رادار در نقاط حساسی مانند شهرها، نیروگاه‌های هسته‌ای، تأسیسات نظامی و غیره قابل نصب است.

نمایشگاه جهانی رادار در نانجینگ چین با حضور ۵۰ مهمان بین‌المللی از ۳۰ کشور برگزار شده و ۴۰۰ شرکت فعال در زمینه تولید رادار و تجهیزات الکترونیک در آن مشارکت دارند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ