رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس:

دولت باید پاسخگوی آشفتگی اقتصادی باشد

اقتصاد ایران: رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ستاد اقتصادی دولت باید پاسخگوی وضعیت فعلی اقتصادی کشور باشند, گفت: از نظر مجلس, تغییر قیمت ها و نبود مدیریت بازار, قابل پذیرش نیست.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران، محمدرضا پورابراهیمی در ارتباط تصویری با بخش خبری 21 شبکه یک سیما تاکید کرد: در خصوص موضوعات مربوط به تنظیم بازار، وزارتخانه های جهاد کشاورزی و صمت و بانک مرکزی به عنوان تامین کننده ارز در خصوص کالاهای اساسی، مسئولیت دارند و باید پاسخگو باشند.
وی افزود: اختلاف نظرها درباره قانون انتزاع و نبود یکسان سازی تصمیمات بخش دولت در خصوص تامین و اختصاص ارز و مدیریت توزیع کالاهای اساسی در کشور, مشکلات عدیده ایجاد کرد.
 پورابراهیمی با تاکید بر اینکه دولت به عنوان یک مجموعه واحد باید پاسخگوی این وضعیت باشد, اضافه کرد: نمی شود به علت تشکیل نشدن وزارت بازرگانی یا تصمیم گیری در خصوص بخش هایی از حوزه قانون انتزاع, شاهد چنین شرایط غیر قابل قبولی باشیم.
وی با بیان اینکه با وجود مخالفت مجلس با ارز ترجیحی اما دولت بر آن اصرار کرد, گفت: از نظر مجلس, تغییر قیمت ها و نبود مدیریت بازار قابل قبول نیست.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: شخص رئیس جمهور به عنوان مسئول تیم اقتصادی دولت و کابینه او در خصوص هماهنگی میان اجراء باید تصمیم گیری کند.
 پورابراهیمی افزود: وزارت صمت اعلام کرد تنظیم بازار کالاهای بخش کشاورزی را وزارت کشاورزی انجام دهد و بخش غیر کشاورزی آن در اختیار وزارت صمت است.
وی اضافه کرد: نشست فردا برای جمع بندی موضوعات است و امیدواریم خبرهای خوبی برای مردم داشته باشیم.
وزیر صمت هفته گذشته مهمان کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و مشکلات تامین و توزیع کالاهای اساسی و لزوم حل به موقع آن ها ، موضوع جلسه وزیر و نمایندگان مجلس بود.
قرار است وزیر صمت به همراه وزیر جهاد کشاورزی, فردا برای بررسی دوباره همین موضوع به کمیسیون مجلس بروند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ