تا اردیبهشت ۱۴۰۰

راه‌اندازی دپارتمان ملی مهارت مرزی در استان‌های شرقی کشور

اقتصاد ایران: مشهد-معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای گفت: مرز باید به عنوان یک ظرفیت در حوزه‌های مختلف مورد استفاده قرار گیرد و از ظرفیت‌های موجود در آن برای اشتغال و اقتصاد خانواده‌های مرزنشین استفاده شود

به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران، علی اوسط هاشمی با اشاره به  راه‌اندازی دپارتمان ملی مهارت مرزی در استان‌های شرقی کشور کشور در تایباد افزود: متاسفانه مرزنشینان که حق بهره‌مندی از فرصت‌های مرزی را دارند از مهارت در حوزه کسب و کار و تجارت و حتی فن روابط عمومی و گفتگو بی بهره مانده‌اند.

وی گفت: نحوه فعالیت این دپارتمان باید طوری باشد که شهرستان‌های نوار مرزی از آن استفاده کنند ضمن این که می‌تواند به استان‌های خراسان رضوی، جنوبی و سیستان و بلوچستان در پیشرفت فنی و حرفه‌ای نیز کمک کند.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور افزود: با توجه به ظرفیت موجود در حوزه تردد و حجم زیاد تردد خودرو‌های سنگین در شهرستان تایباد، ایجاد یک کارگاه فنی و حرفه‌ای برای تربیت کارآموزان در حوزه خدمات خودرو‌های سنگین ضروری است.

هاشمی با اشاره به همجواری تایباد با کشور افغانستان گفت: تردد ناوگان حمل و نقل کشور افغانستان به داخل محور‌های مواصلاتی کشور هم می‌تواند به رونق اشتغال در قسمت تعمیر کامیون‌های ترانزیتی کمک کند.

 حضور در جلسه شورای اداری، بازدید از کارگاه تولید ظروف مسی، کارگاه صنایع دستی فرت بافی ویژه زنان سرپرست خانوار و تولید ماسک از دیگر برنامه‌های سفر علی اوسط هاشمی معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به شهرستان تایباد بود. شهرستان ۱۳۸ هزار نفری تایباد در فاصله ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ