دکتر زالی:

خطر چرخش ویروس انگلیسی در بازار بیشتر است

اقتصاد ایران: فرمانده ستاد عملیات مقابله با کرونای کلانشهر تهران، بازار تهران را یک پدیده اجتماعی، اقتصادی و امنیتی بیان کرد که با توجه به شیوع ویروس جهش یافته نیازمند توجه بیشتری است.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ، دکتر علیرضا زالی، در دیدار با رؤسای مراکز بهداشت و شبکه‌های بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، خدمات کادر بهداشت پر تلاش در خط مقدم ارائه خدمات به ویژه در اپیدمی کرونا را مایه مباهات برشمرد و با ذکر اینکه حوزه بهداشت در سطح ملی و استانی سال‌ها است مهجور واقع شده است، نیاز‌های حوزه بهداشت را از نوع زیرساختی و لجستیکی و نیروی انسانی ذکر کرد و وجود چنین کمبود‌ها و نیاز‌هایی در استان تهران را بسیار دردآور دانست.
وی، با تقدیر از اجرای برنامه‌های نوآورانه و خلاقانه نظیر غربالگری بازار تهران و بازار تجریش و محله هرندی توسط مجموعه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اجرای طرح هر خانه یک پایگاه را از دیگر اولویت‌های حوزه بهداشت دانست و اجرای این طرح سازنده را باعث اعتلای بهداشت استان تهران ذکر کرد.
آقای زالی همچنین اجرای طرح شهید سلیمانی را منجر به شناسایی خلاء‌های حوزه بهداشت تهران بیان کرد و افزود: در این راستا برنامه‌هایی در حال طراحی است.
به گفته وی، هر ساله در ایام تعطیلات نوروزی، بازدید‌ها و نظارت‌های بهداشتی اجرا می‌شود که امسال با توجه به شیوع کرونا نیازمند افزایش ابعاد نظارتی و خدماتی این طرح خواهیم بود.
آقای دکتر زالی، بازار تهران را یک پدیده اجتماعی، اقتصادی و امنیتی بیان کرد که با توجه به شیوع ویروس جهش یافته نیازمند توجه بیشتری است، زیرا محیط‌های پرازدحام، بستر مناسب برای انتشار و چرخش بیشتر ویروس را فراهم می‌کنند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ