فاطمه شیرزاد، دیگر عضو شورای شهر حاضر در جلسه با خطاب قرار دادن مدیران بویژه مدیران مناطق ۵ گانه حاضر در جلسه بیان داشت: آیا برنامه مدونی برای پارک های محله ای در مناطق خود دارید؟
شیرزاد افزود: ساخت و راه اندازی تعداد ۲۲ پارک محله ای کوچک مقیاس، در ۲-۳ سال گذشته انجام شده و این در حالی است که برخی از مناطق و محلات مانند آسایشگاه معلولین، نخودچر و پیرکلاچای فاقد پارک هستند.
شیرزاد در بخش دیگری از اظهارات بیان داشت: با توجه به توسعه عدالت اجتماعی شایسته است که حتما مناطق کم برخوردار و محروم نیز از امکانات این چنینی بهره مند گردند و اگر تا امروز بنابه هر علتی ناعدالتی هایی در این خصوص دیده میشود می باید حتما در بودجه ۱۴۰۰ این موضوع لحاظ گردد تا تمامی رشتوندان بویژه مناطق کم برخوردار نیز از امکانات خدماتی - رفاهی بهره مند گردند.
تدابیر و ارائه برنامه های مدیران مناطق در خصوص ایمنی شهروندان در برابر بلایای طبیعی و تاب آوری شهری در ساخت و سازها از دیگر موضوعات مورد سوال شیرزاد از مدیران و معاونین حاضر در جلسه بود.
در ادامه جلسه عطایی معاون مالی، اقتصادی شهرداری بیان داشت: شاید شهرداری عملکرد عمرانی قابل قبولی نداشته باشد ولی در بخش مطالبات سنواتی، هزینه های جاری و تکلیفی اقدامات قابل قبولی داشته است.وی با اشاره به میزان تحقق بودجه در مناطق پنج گانه، بیان داشت در مجموع، تحقق بودجه سال ۹۹ منفی ۲۰% بوده است که اگر، منفی ۶۳% مرکز را که بخشی از آن وام مسکوک و فروش ملک بوده است لحاظ نکنیم نتیجه حاصله تقریبا قابل قبول میباشد.
در ادامه بهارمست، معاونت برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری با اشاره به بودجه ۱۴۰۰ بر اساس تعدیلات حوزه برنامه و بودجه بیان داشت: میزان درآمد در منطقه ۱؛ ۳ میلیارد ۸۵۰ و معادل ۳۱% کل بودجه و در منطقه ۲؛ ۱ میلیارد و ۱۰۰ و معادل ۹% کل بودجه و در منطقه ۳؛ ۷۵۰ میلیون معادل ۶% کل بودجه و در منطقه۴؛ ۸۰۰ میلیون و معادل ۶% کل بودجه و در منطقه ۵ ؛ ۴۵۰ میلیون معادل ۴% کل بودجه و در مرکز ۴ میلیارد و ۴۵۰ میلیون و معادل ۳۶% کل بودجه میباشد.
وی در ادامه افزود: بودجه پیشنهادی تملک دارایی های سرمایه ای در سال ۱۴۰۰ معادل ۶۱۵۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ ریال بوده که نسبت به بودجه کل ۴۹% از بودجه سال آتی را در بر می گیرد که با عنایت به دستور العمل ابلاغی از سوی سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور در راستای تهیه و تدوین بودجه سال ۱۴۰۰، تعریف بودجه عمرانی بر اساس ماموریت ، برنامه ، طرح و پروژه صورت گرفته است. ارائه گزارش خود به توضیحاتی در خصوص جمع مصارف بودجه، جمع منابع بودجه و میزان سهم عمرانی و جاری پرداخت.
بهارمست در بخش دیگری از صحبتهایش اظهار داشت: بودجه ارائه شده شامل ۶ ماموریت ۲۶ برنامه ۴۱ طرح و ۲۸۴ پروژه در سطح مناطق، معاونتها و سازمان ها تهیه شده است که سهم ماموریت کالبدی و شهرسازی ۶% ماموریت محیط زیست و خدمات شهری ۳۸% ماموریت ایمنی و مدیریت بحران ۲% ماموریت حمل و نقل و ترافیک ۳۶% ماموریت خدمات مدیریت ۱۷% و ماموریت اجماعی و فرهنگی برابر ۱% می باشند.
معاونت برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری در بخش پایانی اظهاراتش بیان داشت: مقدار سهم در بر گیرنده نسبت به بودجه کل عمرانی در مناطق ۵ گانه ۲۵ % سازمان ها ۴۳ % معاونت ها و مرکز ۳۲ % و سهم پروژه های نیمه تمام ، مستمر و جدید در بودجه پیشنهادی سال ۱۴۰۰ را در بخش نیمه تمام و مستمر ۹۵% و در خصوص پروژه های جدید ۵ % عنوان کرد.
در بخش دیگری از نشست کمیسیون عمران و توسعه شهری، مدیران مناطق ۵ گانه شهرداری با اشاره به بودجه سال ۹۹ مناطق خود و میزان بودجه تحقق یافته آن در ۱۰ ماهه سپری شده سال ۹۹، به میزان پیش بینی شده بودجه سال ۱۴۰۰ در حوزه های مختلف پرداخته و توضیحاتی را در این خصوص ارائه دادند.