مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی:

عامل اصلی قطعی برق در خراسان رضوی اُفت فشار گاز

اقتصاد ایران: مشهد-اُفت فشار گاز در فصل زمستان و استفاده نیروگاه‌های تولید برق از سوخت مایع مشکلاتی برای تامین برق ایجاد شده است.

به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران، مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: با وجود اُفت فشار گاز در فصل زمستان ناچار به استفاده از سوخت مایع در نیروگاه‌های تولید برق هستیم که با توجه به بروز محدودیت برای تامین این سوخت به خاطر آلودگی‌ای که در هوا وارد می‌کنند مشکلات کنونی برای تامین برق ایجاد شده است.
محسن ذبیحی  افزود: در حال حاضر اولویت تامین سوخت گاز در مصارف خانگی و صنعتی است و با توجه به فرا رسیدن فصل زمستان و افزایش مصرف گاز با افت فشار و کمبود این سوخت در نیروگاه‌ها مواجه هستیم..
وی گفت: طول شبکه توزیع نیروی برق در خراسان رضوی ۴۳ هزار کیلومتر است و نگهبانی و مراقبت از این شبکه به طور کامل امکان پذیر نیست.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی افزود:  یارانه ۷۰ میلیارد دلاری انرژی در ایران موجب کم توجهی مردم به صرفه‌جویی شده و شدت مصرف انرژی در کشور را افرایش یافته است.
ذبیحی گفت: شاخص شدت انرژی در ایران که از تبدیل همه حامل‌های انرژی به نفت خام به دست می‌آید، نشان می‌دهد طی سه دهه اخیر این شاخص ۶۰ درصد در ایران رشد داشته و همچنین مصرف خانگی انرژی در ایران ۲ برابر متوسط جهانی شده است.
وی افزود:در طول تابستان میزان تولید و مصرف برق در سه استان خراسان حدود چهار هزار مگاوات است، اما در فصل جاری تولید و مصرف برق به ۲ هزار و ۵۰۰ مگاوات رسیده است که این نشان می‌دهد شبکه تولید و توزیع در سه استان یاد شده مشکلی نداشته و ظرفیت تولید برق در زمستان بیش از مقدار مصرف است.
برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ