از 30دیماه؛

هرات افغانستان میزبان نمایشگاه اختصاصی ایران

اقتصاد ایران: مشهد-ششمین نمایشگاه اختصاصی جمهوری اسلامی ایران، 30 دی ماه لغایت 3بهمن ماه امسال، با حضور شرکت‌های ایرانی در هرات افغانستان برپا خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران؛ مدیرعامل شرکت نمایشگاه بین‌المللی مشهد گفت: این نمایشگاه با حضور شرکت‌های تولیدی و فعالان اقتصادی در زمینه‌های مختلف شامل خدمات فنی ومهندسی، تاسیسات، ماشین آلات، مصالح ساختمانی، راه سازی، آب، برق، انرژی، مخابرات، چاپ و بسته بندی، ماشین آلات کشاورزی، صنایع غذایی، فرش و لوازم خانگی، نساجی، تجهیزات پزشکی و بهداشتی، خدمات فرهنگی و دیگر زمینه‌ها با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار می شود

وی افزود: در برپایی ششمین دوره از این نمایشگاه از همکاری استانداری خراسان رضوی و دیگر بخش‌های دولتی و خصوصی بهره گرفته‌ایم.

این مقام مسئول متذکر شد: برای برگزاری این نمایشگاه هماهنگی‌هایی با سفارت و کنسولگری ایران در کابل و هرات، رایزن اقتصادی ایران در کابل و اتاق تجارت هرات صورت گرفته است. همچنین از طرف اتاق تجارت هرات و سفارت ایران در کابل، از تجار کشور افغانستان جهت بازدید از نمایشگاه دعوت به عمل آمده است.

صیفی با تاکید بر اینکه، برپایی نمایشگاه‌های بین‌المللی در داخل و خارج از کشور، نقش موثری در رشد صادرات غیرنفتی ایران دارد، خاطرنشان کرد: هر کشوری برای تجارت با دیگر کشورها و تداوم آن، نیازمند معرفی مزیت‌های صادراتی خود است و توجه به کالاهای دارای مزیت و کشورهای هدف آن‌ها درتجارت خارجی ، اولین گام برای پایه ریزی یک تجارت خارجی هدفمند و موفق است.

صیفی بار دیگر تاکید کرد: نمایشگاه‌های بین المللی ابزار کارآمدی در راستای افزایش صادرات در بحث تولیدات صنعتی و غیرصنعتی و منبع بسیار خوبی از اطلاعات بازار برای مدیران و برنامه‌ریزان واحدهای تولیدی بوده و مکمل و راه حل مناسب برای توسعه صادرات غیرنفتی محسوب می‌شود. هدف اصلی نمایشگاه، درواقع عرضه نمونه کالا و توانمندی‌های شرکت‌ها به مصرف کنندگان، سلیقه آزمایی و شناخت فرهنگ مصرفی و پیدا کردن خریداران، نمایندگان فروش و یا شرکای تجاری است تا بدین وسیله قراردادهای بلند مدت جهت صادرات مستقیم منعقد شود.

صیفی با اشاره به رشد مزیت تجاری میان ایران وافغانستان در چند سال اخیر، تصریح کرد: بسیاری از اقلام مورد نیاز افغانستان از طریق ایران تامین می‌شود و آن‌ها به دلایل متعدد به کالاهای ایرانی علاقه مند هستند. پتانسیل‌های موجود تجاری میان دو کشور موجب می‌شود که مشارکت در این نمایشگاه، فرصتی ارزشمند برای شرکت‌ها باشد تا حضور خود را در بازار افغانستان تثبیت کنند و فرصتی منحصر به فرد برای بازاریابی داشته باشند.

نایب رئیس اتاق بازرگانی مشهد  نیز در گفتگو با اکو نیوز خراسان رضوی گفت: همزمان با نمایشگاه اختصاصی ایران در هرات، جلسه کمیته مشترک همکاری‌های بین خراسان رضوی و هرات در هفته جاری برگزار خواهد شد.

محمود سیادت افزود: در زمینه برگزاری ششمین نمایشگاه اختصاصی ایران در هرات اطلاع ‌رسانی‌ها انجام شده است. باید سعی شود تا در نمایشگاه امسال و سال‌های آینده با ایجاد تغییرات بنیادی اشتیاق واحدهای صنعتی برای حضور در نمایشگاه افزایش پیدا کند. اگر کار اصولی و  بنیادی انجام شود واحدهای تولیدی غرب، شمال و مرکز نیز با اشتیاق بیشتری در این نمایشگاه شرکت خواهند کرد و بازدهی و عملکرد بهتری خواهد داشت. 

این عضو هیات نمایندگان اتاق مشهد بیان کرد: باید تلاش شود تا شرایط را به سمت توسعه همکاری‌های مشترک در زمینه‌هایی مانند بخش آی‌تی،کشاورزی و معدن سوق دهیم. قطعا باید به سمتی حرکت کنیم که واردات را از افغانستان افزایش داده و به برندینگ و صادرات این کشور از مسیر ایران کمک کنیم. 

وی با اشاره به اینکه «در حوزه سرمایه‌گذاری و صادرات نیز از کشور ایران به سمت افغانستان باید کار بیشتری انجام شود»، افزود: تولید کنندگان باید بخشی از تولید را به افغانستان برده تا از این طریق از فرصت کاهش تعرفه، کارگر ارزان قیمت استفاده کرده و به امکانات زیربنایی مناسب دست پیدا کنند و از این طریق بتوانیم توازنی میان صادرات و واردات به سمت افغانستان ایجاد کنیم. 


 

 

 

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ