افزایش ۱۵ درصدی تولید برق در نیروگاه‌های برق آبی

اقتصاد ایران: مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران، از افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی تولید برق در نیروگاه‌های برق آبی هم زمان با افزایش بی رویه مصرف گاز در کشور، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران به نقل از صدا و سیما، سید حسن رضوی، با بیان اینکه در سه ماه گذشته، تولید برق از نیروگاه‌های برق آبی ۱۰ درصد افزایش داشته گفت: با بروز سرمای زود رس در پاییز و زمستان، میزان مصرف گاز در کشور افزایش داشته و با توجه به اینکه اولویت دولت تأمین گاز بخش خانگی و سپس صنایع است نیروگاه‌های برق آبی برای تولید برق نقش خود را به خوبی ایفا کرده و امیدواریم در سه ماه آینده نیز این روند ادامه داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه زمستان امسال، سردتر از سال‌های گذشته خواهد بود گفت: آنچه در این شرایط کمک می‌کند صرفه‌جویی مردم است که این کار سبب حفظ محیط زیست (با توجه به مصرف سوخت فسیلی به جای گاز در نیروگاه‌های حرارتی) و کمک به نیروگاه‌های برق آبی خواهد شد، زیرا تولید برق در نیروگاه‌های برق آبی محدود است و نهایت افزایش تولید در این واحدها تا ۲۰ درصد خواهد بود.

مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران ادامه داد: در صورت همراهی مردم و صرفه‌جویی در مصرف گاز و برق، هرچقدر هم هوا سرد شود تولید در نیروگاه‌های برق آبی با مشکل مواجه نخواهد شد.

رضوی با اشاره به اینکه بارش‌های امسال بیشتر به صورت برف بوده است اظهار داشت: با توجه به تجارب سه سال گذشته در خصوص سیلاب، در شرایط پرآبی و حدی که هم اکنون می‌گذرانیم، برنامه‌های مدیریت مخزن در سدهای بزرگ در حال اجراست و برنامه ریزی‌ها به نحوی بوده است که بتوانیم از نیروگاه‌های برق آبی به نحوه مناسب بهره برداری کنیم.

این مقام مسئول با بیان اینکه در آخرین ریزش‌های جوی ۷۵۰ میلیون مترمکعب سیلاب در سدهای بزرگ مهار شده است گفت: امسال به دلیل ریزش برف، احتمال بروز سیلاب‌های فراتر از نرمال از انتهای اسفند تا پایان اردیبهشت وجود دارد به همین دلیل، هم اکنون ۱۵ درصد بیشتر از سال گذشته رها سازی آب از سدها انجام می‌شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ