رشد ۴۰ درصدی ظرفیت هسته شبکه ملی اطلاعات

اقتصاد ایران: وزارت ارتباطات در گزارشی با تاکید بر تحقق افزایش سرعت و کیفیت دسترسی به شبکه پهن باند اعلام کرد: شمار اپلیکیشن های ایرانی با رشد ۲.۳ برابری و ظرفیت شبکه ملی با رشد ۴۰ درصدی همراه بوده است.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران، وزارت ارتباطات در گزارشی با محوریت تحقق شعار «ایران هوشمند»، اعلام کرد که مطابق با هدف گذاری برنامه ششم توسعه، ظرفیت پهن باند و هم ظرفیت شبکه انتقال به نحو چشم‌گیری افزایش‌یافته است و این اقدام در راستای بهبود دسترسی کاربران به شبکه پهن باند و تحقق افزایش سرعت و کیفیت دسترسی به این شبکه صورت گرفته است.

در این گزارش آمده است: « همه چیز در گرو توسعه زیرساخت است؛ در سال ۹۸ با وجود همه دشواری ها تعداد اپلیکیشن های ایرانی نسبت به سال قبل با رشد ۲.۳ برابری به ۳۴۵ هزار اپلیکیشن رسید. توسعه زیرساخت های این بخش به گونه ای بوده است که متخصصان داخلی توانستند وارد میدان شوند و با هم رقابت کنند.

بر اساس برنامه ششم توسعه، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مکلف به توسعه زیرساخت‌های شبکه پهن باند کشور با هدف افزایش سرعت و کیفیت پهن باند کشور شده که این مهم اکنون با اقدامات انجام‌شده و توسعه زیرساخت شبکه پهن باند کشور، محقق شده است.

به همین منظور فارغ از اجرای ۱۴ هزار کیلومتر فیبرنوری جدید به‌عنوان شاهرگ‌های اصلی شبکه پهن باند، در گام نخست ظرفیت هسته شبکه ملی اطلاعات از ۱۷.۳ به بیش از ۲۴ ترابیت بر ثانیه افزایش پیدا کرده که این به معنای رشد ۴۰ درصدی ظرفیت است. در ادامه، ظرفیت شبکه انتقال نیز از ۴ هزار و ۱۱۱ به بیش از ۲۸ هزار و ۴۱۱ گیگابایت افزایش یافته است، به بیان دیگر ظرفیت شبکه انتقال ظرف سال‌های اخیر رشدی ۷ برابری داشته است.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ