کرونا در حال کشاندن اقتصاد جهان به لبه پرتگاه

اقتصاد ایران: یکی از گروه های مشورتی کشورهای عضو گروه ۲۰ خواستار مقابله فوری با کرونا شد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران  به نقل از راشاتودی، یکی از زیرمجموعه های مشورتی گروه ۲۰ از اعضای این گروه خواسته است که در نشست آتی این گروه که به صورت مجازی و به میزبانی عربستان برگزار خواهد شد، برای مقابله با کرونا و کاستن از تبعات سنگین این ویروس روی اقتصاد جهانی اقدامات فوری انجام دهند. این گروه که به گروه بی ۲۰ معروف است در مجموع ۲۵ پیشنهاد را برای ارایه به اعضای گروه ۲۰ آماده کرده است که بخش بزرگی از این پیشنهادات روی مقابله با نابرابری متمرکز است.

به گفته این گروه، تنها با انجام اقدامات صریح و هماهنگ در سطح کشورهای عضو گروه ۲۰ می توان امیدوار بود که اوضاع بهتر شود. این گروه با اشاره به احتمال تغییر ساختار تجارت جهانی به دلیل کرونا، نسبت به اخلال در زنجیره تامین جهانی هشدار داده و خواهان همکاری بیشتر کشورها در این خصوص با یکدیگر شده است. 

گروه بی ۲۰ همچنین در بیانیه خود از سران کشورهای عضو گروه ۲۰ خواسته است تا با کنار گذاشتن سیاست های حمایت گرایانه، چندجانبه گرایی را در دستورکار خود قرار دهند تا از این طریق به افزایش رشد اقتصادی جهان کمک شود. 

در همین رابطه، یوسف البنیان- نماینده عربستان در این گروه با اشاره به اینکه اقتصاد جهانی در یکی از بدترین شرایط یک قرن اخیر خود قرار دارد، افزود: واقعیت این است که اقتصاد جهانی به دلیل کرونا در لبه پرتگاه قرار دارد و شرایط در حال بدتر شدن نیز هست. انتظار می رود در سال های آینده وضعیت بهتر شود اما برخی از مشکلات نظیر تنش های تجاری، کاهش بهره وری و بیشترین شدن میزان نابرابری می توانند روی اقتصاد جهان تاثیر منفی بگذارد. 

لازم به ذکر است که گروه ۲۰ شامل کشورهای آلمان، آمریکا، آرژانتین، استرالیا، برزیل، چین، اندونزی، فرانسه، آفریقای جنوبی، کره جنوبی، هند، انگلیس، ایتالیا، ژاپن، کانادا، مکزیک، روسیه، عربستان سعودی، ترکیه و اتحادیه اروپا است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ