سی ان بی سی اعلام کرد؛

سقوط قیمت نفت به ضرر بوئینگ و ایرباس تمام می‌شود

اقتصاد ایران: پاندمی ویروس کرونا باعث ورشکستگی ایرلاین‌ها و رکود اقتصاد جهان شده و حالا اشباع بی‌سابقه بازار نفت و سقوط تاریخی قیمت آن هم، به مشکلات پیش روی بوئینگ و ایرباس افزوده است.

به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، پاندمی ویروس کرونا باعث ورشکستگی ایرلاین‌ها و رکود اقتصاد جهان شده و حالا اشباع بی‌سابقه بازار نفت و سقوط تاریخی قیمت آن هم، به مشکلات پیش روی بوئینگ و ایرباس افزوده است.

این دو شرکت بزرگ که بازار هواپیمای جهان را قبضه کرده‌اند، چندین دهه گذشته را صرف جذب سفارشات ساخت هواپیماهایی نمودند که از لحاظ مصرف سوخت به صرفه هستند.

ریچارد ابولفیه، تحلیل‌گر صنعت هوانوردی و معاون گروه تیل، می‌گوید: چیزی که این صنعت را در بحران مالی بزرگ سال ۲۰۰۸ سرپا نگاه داشت، این بود که در آن زمان قیمت نفت در حال افزایش بود و در آن سال رکورد زد.

افزایش قیمت نفت می‌تواند فروش هواپیماهای با مصرف سوخت پایین‌تر را تقویت کند، برعکس این امر برای خودروهای بزرگ شخصی مانند خودروهای شاسی بلند رخ می‌دهد؛ این خودروها با پایین آمدن قیمت نفت بهتر فروش می‌روند.

ایربایس ای ۳۲۰ نئو و بوئینگ ۷۳۷ مکس که هر دو پرفروش‌ترین هواپیمای بدنه باریک این دو غول هواپیماسازی هستند، در واقع بعد از بحران مالی بزرگ جهان که قیمت‌های سوخت در حال رشد بودند طراحی و ساخته شدند و در آن زمان ایرلاین‌ها به شدت به دنبال هواپیمایی بودند که به آنها در کاهش هزینه سوخت کمک کند.

اما این تولیدکنندگان بزرگ دیگر این برهه اوج فروش خود را از دست داده‌اند و به نظر می‌رسد این شرایط حداقل در سال ۲۰۲۱ هم پابرجا باشد.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ