ثبت اختراع محققان دانشگاه علم و صنعت امریکا

اقتصاد ایران: تعدادی از اساتید و دانشجویان دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز دانشگاه علم و صنعت ایران موفق به ثبت یک اختراع بین المللی در اداره ثبت اختراعات ایالات متحده آمریکا شدند.

به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران ،  امین بازیاری عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز، اکبر والایی و سیده فاطمه موسوی دانشجویان کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز دانشگاه علم و صنعت ایران پس از حدود ۱۰ سال تحقیق و پژوهش موفق به ارائه کاتالیستی جدید جهت گوگردزدایی از سوخت‌های هیدروکربنی مایع از قبیل دیزل، بنزین، میعانات گازی، کروسن، سوخت جت و نفت کوره شدند.

در این اختراع بین المللی که نتایج آن در اداره ثبت اختراعات آمریکا USPTO به ثبت رسیده است؛ کاتالیست تیتانیا - سیلیکای نانوکامپوزیتی مزوحفره نوینی که از فعالیت بسیار بالا برای گوگردزدایی اکسایشی از سوخت‌های هیدروکربنی مایع از قبیل دیزل، بنزین، میعانات گازی، کروسن، سوخت جت و نفت کوره، برخوردار است، ارائه گردیده که منشأ فعالیت بسیار بالای کاتالیست ویژگی‌های بافتی ارتقا یافته آن است.

با بهره‌گیری از افزودنی‌های ارزان قیمت در فرایند سنتز، اندازه حفرات کاتالیست و همچنین پراکندگی فاز فعال تیتانیا در ماتریس سیلیکا به گونه‌ای بهینه‌سازی شده تا هم نفوذ مولکول‌های گوگردی حجیم، که در سوخت‌های سنگین مانند نفت کوره و دیزل فراوان‌ترند، به درون حفرات کاتالیست تسهیل شود و هم سایت‌های فعال کاتالیست افزایش یابد.

نتایج این طرح در زمستان سال ۱۳۹۸ با حمایت مالی صندوق حمایت از پژوهشگران معاونت علمی ریاست جمهوری و دانشگاه علم و صنعت ایران در اداره ثبت اختراعات آمریکا USPTO منتشر شد.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ