به حداقل رساندن مصرف مواد غذایی فرآوریشده:
به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران ،توصیه میشود تمركز بر مصرف سبزیجات، غلات، خشكبار، حبوبات و گوشت ماهی باشد.
مصرف فیبر خوراكی، پروتئین و چربیهای سالم:
فیبر خوراكی روند هضم كربوهیدرات و جذب مواد قندی را كند میسازد و چربیهای سالم نیز روند بالا رفتن قند خون را كند میسازد.
مصرف مواد غذایی سرشار از منیزیم:
این تركیب در حفظ سطح قند خون و بهبود حساسیت به انسولین موثر است.
سركه سیب:
تركیب آب و سركه سیب و مصرف آن پیش از غذا خوردن به كنترل قند خون كمك میكند.
نوشیدن آب كافی:
نوشیدن آب به كلیهها كمك میكند تا میزان قند مازاد در خون را از طریق ادرار دفع كند.
خواب:
كمبود خواب و استرس سطح كورتیزول و قند خون را افزایش میدهد.