لزوم نظارت شدید بر بازار و جلوگیری از گران‌فروشی در خوزستان

اقتصاد ایران: اهواز - امام جمعه اهواز با انتقاد از گران‌فروشی و کاهش کیفیت نان، خواستار نظارت شبانه‌روزی دستگاه‌های ناظر بر بازار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام عبدالنبی موسوی‌فرد در خطبه‌های نماز جمعه این هفته در مصلای مهدیه امام خمینی (ره) این شهر با ابراز نگرانی از گران‌فروشی و فشار اقتصادی بر مردم، گفت: گرانی قابل قبول است، اما گران‌فروشی را نمی‌توان پذیرفت، چراکه این امر فشار مضاعفی بر مردم وارد می‌کند.

وی با تأکید بر لزوم کنترل قیمت‌ها، از دستگاه‌های ناظر خواست تا نظارت شبانه‌روزی بر بازار داشته باشند و از گران‌فروشی در استان جلوگیری کنند.

امام جمعه اهواز همچنین از کیفیت پایین نان در این شهر انتقاد کرد و گفت: با توزیع آرد باکیفیت و آموزش به نانواها، می‌توان از پخت نان بی‌کیفیت و هدررفت این سرمایه جلوگیری کرد.

حجت الاسلام موسوی‌فرد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به گذشت ۴۶ سال از انقلاب اسلامی، گفت: دشمنان همواره به دنبال ایجاد دسیسه و اختلاف در جامعه هستند. بنابراین، ضروری است که مردم با دستاوردهای مختلف نظام آشنا شوند و تنها به کاستی‌ها توجه نکنند.

وی از رسانه‌های کشور خواست تا با امیدآفرینی، دستاوردهای انقلاب اسلامی را به مردم معرفی کنند و افزود: اگر به شعارهای انقلاب اسلامی به درستی عمل شده بود، قطعاً موفقیت‌های بیشتری کسب می‌کردیم. با این حال، ایران در بخش‌های دفاعی و علمی به برکت انقلاب اسلامی به خودکفایی و درجات عالی رسیده است.

نماینده ولی فقیه در خوزستان همچنین از سرمایه‌گذاران اقتصادی خواست تا با تولید و صادرات کالاهای باکیفیت و استاندارد، به تقویت حوزه صادرات در استان و کشور کمک کنند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ