بزرگترین چالش تهران کمبود آب است

اقتصاد ایران: تهران- استاندار تهران گفت: مهم‌ترین چالش استان تهران کمبود آب است، که حاصل تغییرات اقلیمی در جهان و به تبع آن در استان، خشکسالی‌ها و کمبود بارش ها است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدصادق معتمدیان بعد از ظهر یکشنبه در نشست خبری با رسانه‌ها طی سخنانی ضمن تسلیت به مناسبت شهادت امام موسی کاظم (ع) اظهار کرد: استان تهران ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بی نظیری دارد و هم مشکلات و چالش‌هایی دارد که قابل توجه است و چندین دهه مردم با آنها مواجه اند.

وی با اشاره به بارگذاری نامتوازن در استان تهران گفت: به واسطه این موضوع با چالش‌هایی مواجه هستیم و به لحاظ تراکم ۹۵۷ نفر در هر کیلومتر مربع ساکن هستند، که این میزان ۱۹ برابر میانگین کشوری است.

استاندار تهران با اشاره به مهاجرت‌ها به این استان عنوان کرد: مهم‌ترین چالش استان تهران کمبود آب است، که حاصل تغییرات اقلیمی در جهان و به تبع آن در استان، خشکسالی‌ها و کمبود بارش که کمتر از میانگین کشوری است.

معتمدیان بیان کرد: با توجه به تراکم جمعیتی استان تهران بزرگترین مصرف کننده آب در کشور است که ۴۸ درصد آن صرف حوزه کشاورزی می‌شود.

وی افزود: در ۱۰ سال گذشته ۷۰ درصد از منابع آب شرب از طریق چاه‌ها و پنج سد موجود و ۳۰ درصد سفره‌های آب زیرزمینی تامن می‌شد، که الان این میزان معکوس شده و برداشت‌های بی رویه از آبخوان شرایط بحرانی در مناطق مختلف بالاخص جنوب تهران رقم زده است.

وی گفت: ۱۵ درصد از سدهای پنج گانه تأمین آب تهران پر بوده و ۸۵ درصد خالی است، که برای رفع این معضل راهکارهایی اتخاذ و پروژه‌های سه گانه با انتقال آب در نظر گرفته شده و در صدد هستیم از هدر رفت آب در سد لار به عنوان منابع شرب تهران استفاده کنیم.

این خبر تکمیل می‌شود...

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ