رشد کم رمق تولید فولاد ایران در سال گذشته

اقتصاد ایران: تولیدکنندگان فولاد ایران سال ۲۰۲۴ را با رشد کم رمق پشت سرگذاشتند و میزان تولید این فلز پرمصرف در کشور به ۳۱ میلیون تن رسید.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ، گزارش جدید انجمن جهانی فولاد نشان می‌دهد میزان تولید فولاد ایران در سال گذشته میلادی رشد ۸ دهم درصدی را تجربه کرد؛ این در شرایطی است که تولید ایران در ماه دسامبر (آذر - دی) و در شرایط کمبود انرژی گاز و برق با افت ۸.۲ درصدی به ۲.۶ میلیون تن رسید.

طبق جدول انجمن جهانی فولاد، ایران همچنان جایگاه دهم تولید فولاد (خام) را بین تولیدکنندگان سراسر دنیا در اختیار دارد.

میزان تولید ۷۱ کشور عضو این انجمن، به یک میلیارد و ۸۳۹ میلیون تن رسید که کاهش ۹ دهم درصدی را نسبت به سال ۲۰۲۳ میلادی به همراه داشت؛ تولید ماه دسامبر اما رشد ۵.۶ درصدی را تجربه کرد و به ۱۴۴.۵ میلیون تن رسید.

چین همچنان با تولید اندکی بیش از یک میلیارد و ۵ میلیون تن در رده نخست دنیا قرار دارد پس از آن هند با اختلاف زیاد و تولید ۱۴۹ میلیون تنی، در جایگاه دوم جهانی ایستاد و ژاپن با تولید ۸۴ میلیون تنی در جایگاه سوم قرار گرفت.

سپس کشورهای ایالات متحده آمریکا با بیش از ۷۹ میلیون تن، روسیه با بیش از ۷۰ میلیون، کره جنوبی با ۶۳.۵ میلیون، آلمان با ۳۷.۲ میلیون، ترکیه با ۳۶.۹ میلیون و برزیل با ۳۳.۷ میلیون تن در رتبه‌های چهارم تا نهم جای گرفتند.

بین ۱۰ کشور نخست تولیدکننده فولاد، بیشترین رشد تولید با ۹.۴ درصد به ترکیه تعلق گرفت. پس از آن هند با ۶.۳ درصد، برزیل با ۵.۳ درصد، آلمان با ۵.۲ درصد در رتبه‌های بعدی ایستادند.

در همین حال بیشترین افت تولید در سال گذشته میلادی به ترتیب به روسیه با ۷.۲ درصد، کره جنوبی با ۴.۷، آمریکا با ۲.۴ درصد و چین با ۱.۷ درصد مربوط شد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ