حسین توکلی: نمی‌توان برای هر مسابقه قرارداد بست؛ برنامه چهار ساله دادم

اقتصاد ایران: سرمربی تیم ملی پاراوزنه‌برداری گفت: وقتی سرمربی نمی‌داند بعد از هر مسابقه حضور دارد یا خیر، شرایط خیلی متفاوت است و نمی‌تواند برنامه‌ریزی کند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین توکلی هدایت تیم ملی پاراوزنه‌برداری را در پارالمپیک پاریس بر عهده داشت اما بعد از اتمام این بازی‌ها، قرارداد همکاری او تمدید نشد تا اینکه توکلی جز گزینه‌های هدایت تیم ملی وزنه‌برداری قرار گرفت و پس از آن هم فدراسیون جانبازان و توانیابان پس از ۶ ماه بلاتکلیفی، توکلی را به عنوان سرمربی تیم ملی پاراوزنه‌برداری معرفی کرد.

حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره ادامه همکاری‌اش با تیم ملی پاراوزنه‌برداری گفت: بحث قرارداد من با پارالمپیک است و آن‌ها باید امور مربوط به این کار را انجام بدهند. در حال حاضر فدراسیون جانبازان و توانیابان من را به عنوان سرمربی تیم ملی پاراوزنه‌برداری معرفی کرده اما بحث عقد قرارداد با کمیته ملی پارالمپیک است که فکر می‌کنم به سال جدید موکول شود. رئیس فدراسیون جانبازان و توانیابان جز مدیران کاربلد است و که حرف و سخن او برای ما خیلی ارزشمند است و ایده‌های جدیدی دارد.

وی گفت: طبق صحبت‌های که ما با هم داشتیم او قول داد بهترین کار را برای تیم ملی پاراوزنه‌برداری انجام بدهد. او در زمان مسابقات پارالمپیک به من گفت که دوست ندارد به ترکیب برنده دست بزند و تمایل دارد این همکاری ادامه پیدا کند. دیدگاه رئیس فدراسیون جانبازان و توانیابان نسبت به تیم پاراوزنه‌برداری از بعد از پارالمپیک تغییر کرد و حتی بارها به من می‌گفت با توجه به ظرفیتی که این تیم دارد چرا ما با ۶ ورزشکار در پارالمپیک شرکت کردیم.

سرمربی تیم ملی پاراوزنه‌برداری عنوان کرد: الان هم رئیس فدراسیون جانبازان و توانیابان برنامه‌ریزی‌اش به این صورت است که با تعداد نفرات بیشتری در مسابقات حضور پیدا کنند تا شانس کسب مدال را بیشتر کنند. امیدوارم این هدف محقق شود. من با این تیم برنامه چهارساله دارم، البته هنوز جزئیات قرارداد من مشخص نیست و باید ببینیم به چه صورت خواهد بود.

توکلی تأکید کرد: تلاش ما برنامه‌ریزی بلندمدت است و به این سمت نمی‌خواهیم برویم که دوباره بعد از هر مسابقه نمی‌دانیم که با این تیم باید ادامه بدهیم یا خیر. وقتی مسابقه به مسابقه قرارداد نوشته می‌شود، این موضوع هم در شاکله تیم اثرگذار است و هم نمی‌توان برنامه‌ریزی درازمدت داشته باشیم. برخی نفرات ممکن است امسال خوب نباشند، اما در طی یک سال و نیم آینده با توجه به پتانسیلی که این ورزشکار دارد قطعاً بهتر خواهد شد. وقتی قرارداد مسابقه به مسابقه است؛ مربی و فدراسیون و روی این ورزشکاران سرمایه‌گذاری نمی‌کنند.

سرمربی تیم ملی پاراوزنه‌برداری تأکید کرد: این شکل قرارداد اصلاً درست نیست، باید تکلیف مشخص شود تا بتواند برنامه درازمدت خود را اجرایی کرد. اما وقتی سرمربی نمی‌داند بعد از هر مسابقه حضور دارد یا خیر، شرایط خیلی متفاوت خواهد شد.

توکلی در مورد برنامه‌های تیم ملی پاراوزنه‌برداری اظهارداشت: من در این مدت در اردوی تیم جوانان و امیدها هم حضور داشتم و تمرینات آن‌ها را دیدم. حتی بحث تشکیل تیم امید را خودم پیشنهاد دادم. چون ما یک سری ورزشکار داریم که در رده سنی جوانان و بزرگسالان نیستند و اگر به آن‌ها توجه نکنیم این نسل از بین می‌روند در صورتی که آن‌ها از همه آماده‌تر هستند. فارغ از اینکه قراردادم تمدید شود یا خیر به خاطر دوستی و رفاقتی که داشتیم بحث جوانان و امیدها را پیگیری می‌کردم.

وی در مورد پا به سن گذاشتن پاراوزنه‌برداران و نگرانی‌های بابت آن گفت: اوج پختگی پاراوزنه‌برداران ما حد فاصله بین ۳۲ تا ۳۸ سالگی است که با وزنه‌برداری کاملاً متفاوت است. در وزنه‌برداری اوج پختگی بین ۲۵ تا ۳۱ سالگی است. البته استثنا هم بوده که بیشتر از سن بودند اما خوب کار کردند. ولی در پاراوزنه‌برداری شرایط کاملاً متفاوت است و میانگین سنی بالاتر است. ما الان ورزشکاری داریم به نام علی اکبر قریب شاهی که با ۴۲ سال به مدال طلای پارالمپیک رسید. او تازه در سن ۲۸ سالگی ورزش را شروع کرد.

توکلی تأکید کرد: بنابراین ما اصلاً به سن و سال کاری نداریم، ورزش ما رکوردی است و ملاک اصلی ما وضعیت بدنی ورزشکار است، وقتی ورزشکار بدن آماده‌ای نداشته باشد خود به خود از دایره قهرمانی کنار می‌رود. برای ما شرایط توانمندی اهمیت دارد نه میانگین سنی. ساختار ورزش ما با سایر ورزش‌ها به تمرینات هوازی نیاز دارد کاملاً متفاوت است. ملاک رکورد و قدرت ورزشکار است. الان میانگین سنی تیم ما بالاست ولی به لحاظ قدرت بدنی ورزشکاران خوبی داریم؛ البته که به خاطر همین موضوع بحث تیم امید را راه انداختیم تا پشتوانه‌ای برای پارالمپیک بعدی هم داشته باشیم.

سرمربی تیم ملی پاراوزنه‌برداری عنوان کرد: البته ما هم در تمرینات مراعات سن و سال برخی وزنه‌برداران را می‌کنیم چون می‌دانیم تجربه آن‌ها بسیار کمک‌کننده است. در هر صورت از هر ظرفیتی استفاده خواهیم کرد. اولین مسابقه ما بازی‌های جهانی مصر است؛ البته نمی‌دانم در بازی‌های کشورهای اسلامی حضور داریم یا خیر، اما به طور کلی در هر مسابقه تلاش می‌کنیم با قدرت جلو برویم.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ