شیوع دردهای قفسه سینه در سنین پایین؛ تغییر سبک زندگی عامل اصلی

اقتصاد ایران: دبیر انجمن بررسی و مطالعه درد در ایران، از شیوع دردهای قفسه سینه در سنین پایین به‌ویژه در اثر تغییرات سبک زندگی در دنیای مدرن خبر داد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،محمد حسین دلشاد، فلوشیپ درد، با تاکید بر لزوم توجه به درد قفسه سینه، گفت: «اگر دردی در این ناحیه احساس کردید، باید آن را جدی بگیرید. دردهای قفسه سینه به ویژه اگر به سمت دست چپ گسترش یابد، باید به سرعت بررسی شوند.»

دلشاد افزود که برخی از این دردها ممکن است ناشی از مشکلات ستون فقرات باشد، مانند دیسک گردن که ممکن است به قفسه سینه و دست‌ها انتشار پیدا کند. وی با اشاره به افزایش شیوع این دردها به دلیل سبک زندگی غلط در جامعه، گفت: «ما شاهد این هستیم که در سنین میانسالی، برخی افراد دچار مشکلاتی مانند دیسک گردن می‌شوند که منجر به درد در قفسه سینه و دست‌ها می‌شود.»

دبیر انجمن بررسی و مطالعه درد در ایران همچنین به لزوم استفاده از روش‌های تصویربرداری و درمان‌های کم‌تهاجمی یا جراحی برای کاهش دردهای مزمن تاکید کرد. وی اضافه کرد که بسیاری از بیمارانی که به کلینیک‌های درد مراجعه می‌کنند، آزمایشات و تصویربرداری‌های مختلفی انجام داده‌اند، اما در نهایت مشخص می‌شود که مشکلاتی مانند دیسک گردن یا بیماری زونا علت اصلی درد آنهاست.

دلشاد همچنین به دردهایی که ناشی از التهاب غضروف دنده‌ها در محل اتصال به استخوان جناغ است، اشاره کرد و افزود: «این نوع درد بسیار شدید است و با فعالیت فیزیکی بیشتر می‌شود. برای درمان این درد، باید عصب مربوط به این ناحیه پیدا و مسدود شود.»

وی در پایان گفت که این نوع دردها اغلب با مشکلات قلبی اشتباه گرفته می‌شوند، اما لازم است که مردم و کادر درمانی سطح آگاهی خود را در این زمینه افزایش دهند. دلشاد در نهایت یادآوری کرد که درد یکی از نشانه‌های زنده بودن است، اما باید به آن توجه شود، چرا که درمان دردهای مزمن به مراتب دشوارتر است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ