اسطوره آرش را در کسوت حاجقاسم سلیمانی دیدیم
اقتصاد ایران: جناب فردوسی اسطورهای به نام آرش را معرفی کرد و ما بعد از ۱۰۰۰ سال آرش واقعی را در کسوت حاج قاسم سلیمانی دیدیم که با نثار جانش از مرزهای ایران پاسداری کرد.
خبرگزاری مهر _ گروه فرهنگ و ادب: ۱۳ دی سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس است. فخرالسادت حسینی کارشناس فرهنگی، به همینمناسبت یادداشتی نوشته که برای انتشار در اختیار مهر قرار گرفته است.
متن اینیادداشت را در ادامه میخوانیم؛
پنج سال از شهادت بزرگان و پیشروان پیروزی، «حاج قاسم سلیمانی» و «حاج ابومهدی المهندس» رضوان الله تعالی علیهما میگذرد، و یاد و خاطرهشان همچنان در ذهن و قلبها وجود دارد. هنوز شهدا را به یاد میآوریم و از فداکاریهای بزرگ آنها در راه عراق و منطقه بسیار سپاسگزاریم. آنها با ما همراه هستند، در قلب ما زندهاند، در حرکتها و در سکون ما حضور دارند. غم و اندوه تجسم یافته در دیدگان دوستداران و عاشقان حاج قاسم، انعکاس فوران احساسات مختلف است؛ غم و اندوه، میل به انتقام، صبر، رضایت به مقدّرات الهی و خشنودی از افتخار شهادت که نصیب سردار عزیزمان شد تنها نصیب بندگان خاص خدا میشود.
شهید سلیمانی به عنوان یک انسان پاک و راستین با رفتنش، دنیا به ویژه کشورهای منطقه را تکان داد. مقام معظم رهبری در این باره فرمودند: شهادت شهید سلیمانی زنده بودن انقلاب را به رخ جهانیان کشاند و یا سناتور آمریکایی کریس مورفی درباره عظمت این شخصیت میگوید سلیمانی به عنوان یک شهید میتواند به مراتب برای آمریکا خطرناکتر باشد. اینشهید مالک اشتر سید علی و محافظ ملت ایران بود. جناب فردوسی اسطورهای به نام آرش را معرفی کرد و ما بعد از ۱۰۰۰ سال آرش واقعی را در کسوت حاج قاسم سلیمانی دیدیم که با نثار جانش از مرزهای ایران پاسداری کرد.
سردار سلیمانی دلاور مردی بود که ملت ایران به داشتنش و افتخارآفرینیهایش میبالد. این احساسات حسینی ناشی از شهادت سردار دلها، نه تنها ملت ایران بلکه تمام آزادیخواهان جهان را متحد کرد. حاج قاسم سلیمانی یک علامت است یک تابلو راهنماست که ما راه را گم نکنیم. حاج قاسم سلیمانی چهره بین المللی مقاومت و چهره واقعی یک مسلمان در جهان است. وی مصداق بارز آیه «لیس للانسان الا ما سعی» است شهید سلیمانی را از جهات مختلف باید دید و در ابعاد مختلف باید شناخت. ما در خصوص زوایای شخصیتی حاج قاسم بیشتر به بعد نظامی آن اکتفا کرده و از ایشان تجلیل میکنیم در حالی که این شخصیت از نظر فرهنگی و اجتماعی و همچنین ابعاد دیگر باید مورد واکاوی شخصیتی قرار گیرد.
به شهادت رسیدن سردار سلیمانی، ابومهدی المهندس و همرزمانشان پایان کار نبود، بلکه نقطه عطفی بود که معادلات منطقهای و بینالمللی را دگرگون ساخت. بهترین دلیل برای اثبات این مدعا، حالت بیثباتی و هرج و مرجی است که قدرتهای استکباری شاهد آن هستند؛ آنانی که فرمانده سلیمانی آنها را در منطقه خوار و ذلیل کرد و تمامی توطئهها و طرحهای تجزیه طلبانه آنان را خنثی کرد.
بیان این نکته قابل تأمل و دقت بود، از اینکه با کمال اطمینان گفتند که داعش تا سه ماه دیگر از بین خواهد رفت و همینطور شد، مثل رهبرش که فرمود اسرائیل بیست و پنج سال دیگر را نخواهد دید که انشاالله همینطور خواهد شد.