ایجاد حلقه‌های ارتباطی به توسعه فرهنگ رضوی کمک می‌کند

اقتصاد ایران: رشت- مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان گفت: ایجاد حلقه‌های ارتباطی به توسعه فرهنگ رضوی کمک می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید جلیل میر عظیمی ظهر دوشنبه در نشست اعضای شورای فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان با مدیرکانون‌های خدمت رضوی استان اظهار کرد: کشف و شکوفایی استعدادهای نسل کودک و نوجوان با بهره‌گیری از فعالیت‌های خلاقانه کتاب محور و شیوه‌های آموزشی مبتنی بر آموزه‌های دینی و تربیتی، از اهداف این مجموعه فرهنگی است.

میر عظیمی با بیان‌این‌که کودکان و نوجوانان گروه‌های سنی ۶ تا ۱۸ سال، مخاطب بیش از ۶۲ عنوان فعالیت مربیان کانون به‌شمارمی‌روند، تصریح کرد: آغاز طرح خادم یاری رضوی و ایجاد حلقه‌های ارتباطی میان مسئولان و مربیان کانون پرورش فکری در شهرستان‌ها با دست اندر کاران کانون‌های ارزشی «خدمت رضوی» بستری است که به توسعه و ترویج فرهنگ رضوی کمک می‌کند.

وی به آغاز این روند با همکاری مربیان کانون گیلان اشاره کرد و افزود: آموزش کاردستی و اوریگامی قصه گویی، نمایش خلاق و بازی و سرگرمی از جمله فعالیت‌هایی است که با محوریت ترویج فرهنگ رضوی در مراکز فرهنگی هنری برگزارمی‌شود و در آینده‌ای نزدیک، شاهد افزایش گستره فعالیت‌ها و حضور بیشتر مربیان و اعضای کانون استان در این طرح هدف‌مند خواهیم بود.

این مسئول فرهنگی در ادامه، نگاه ویژه کانون به مخاطبان را یادآور شد و ادامه داد: تمامی کودکان و نوجوانان در شهرها، روستاهای و مناطق کم برخوردار از فعالیت‌های مربیان کانون بهره مندمی‌شوند و در این مسیر مراکز فرهنگی هنری ثابت، سیار شهری و روستایی و همچنین، مرکز آفرینش‌های ادبی و کتاب خانه‌های پستی نقش آفرین هستند.

میرعظیمی با اشاره به اهمیت هم‌گرایی‌ها با کانون‌های فرهنگ رضوی در جهت بهره‌گیری از ظرفیت‌های متقابل برای تقویت نگاه دینی و اسلامی آینده سازان گفت: در سایه عنایات امام رضا (ع) زمینه‌های رخدادهای خوب دینی و فرهنگی برای همگان، به ویژه کودکان و نوجوانان فراهم شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ