دیدار با خانواده شهدای مسیحی به مناسبت سال نو میلادی
اقتصاد ایران: دیدار با خانواده شهدای مسیحی به مناسبت سال نو میلادیدر کلیسای سرکیس مقدس برگزار شد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مراسم دیدار با خانواده شهدای مسیحی به مناسبت سال نو میلادی، امروز دوشنبه 10 دی ماه، در کلیسای سرکیس مقدس برگزار شد.
این مراسم با حضور جمعی از شخصیتهای برجسته و فعالان اجتماعی جامعه ارامنه، به منظور گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مسیحی و تقویت پیوندهای انسانی و معنوی میان ادیان توحیدی برگزار شد.
اسقف سبوه سرکسیان به عنوان یکی از مهمانان ویژه، با سخنانی پرمحتوا و دلگرمکننده به اهمیت همبستگی و برادری میان ادیان اشاره کرد.
همچنین، بهروز آذر، معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور، با حضور خود در این مراسم، نشاندهنده توجه ویژه دولت به مسائل اجتماعی و فرهنگی جامعه ارامنه بود.
از دیگر مهمانان این مراسم میتوان به امیر سرتیپ «نبی سهرابی»، جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، اسقف «اراکل کادهچیان»، نماینده اسقف سیبوه سرکیسیان، «مینا بیابانی»، مسئول سازمان بسیج جامعه زنان کشور، و «آرمینه سعیدخانی»، نائب رئیس شورای خلیفهگری اشاره کرد. حضور این شخصیتها نشاندهنده همبستگی و همدلی میان اقوام و ادیان مختلف در ایران است.
زهرا بهروز آذر در این دیدار با بیان اینکه بین ما و همه ادیان توحیدی برادری و خواهری وجود دار،، تأکید کرد: فاصلهای میان ما وجود ندارد و همه به خدای یکتا اعتقاد داریم.
او همچنین به تلاشهای مشترک برای انجام عمل صالح و حفظ ارزشهای انسانی اشاره کرد و گفت: صبر، تقوا، اخلاق و محبت، عناصر مشترک بین همه ما است.
او در ادامه افزود: در همه سالها شما نبودن فاصله را نشان دادید و در همه مراحل به حفظ و یکپارچگی ایران عزیز ایمان داشتید.
بهروز آذر با اشاره به دوران دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: خانوادههای شهدای مسیحی بهترین داشتههای خود را به میدان فرستادند و آنها جسم و روح خود را در طبق اخلاص گذاشتند.
او همچنین تصریح کرد: باور بر این است که شهدا با اهل بیت علیهم السلام همنشین هستند و در رجعت با حضرت مسیح (ع) باز خواهند گشت.
این مراسم با هدف تقویت پیوندهای انسانی و یادآوری فداکاریهای شهدای مسیحی، به عنوان نمادهایی از ایثار و فداکاری در راه وطن، برگزار شد.
مراسم با دعا و نیایش به پایان رسید و شرکتکنندگان با احساس همبستگی به خانههای خود بازگشتند. این رویداد نشاندهنده روحیه همزیستی مسالمتآمیز و احترام متقابل میان ادیان و اقوام مختلف در ایران است.
انتهای پیام/