گشایش نمایشگاه گوهر گره در موزه ملک

اقتصاد ایران: دومین نمایشگاه گزیده آثار اهدایی زنده‌یاد استاد حسین زمرشیدی با عنوان «گوهر گره ۲»، با حضور معاون صنایع دستی در کتابخانه و موزه ملی ملک، گشایش یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر، آئین گشایش دومین نمایشگاه گوهر گره هم‌زمان با سالروز میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) با حضور مریم جلالی، معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، امیر خوراکیان، رئیس کتابخانه و موزه ملی ملک و جمعی از دوستداران فرهنگ و هنر در نگارخانه این مجموعه، برگزار شد.

نمایشگاه گوهر گره ۲، دومین نمایشگاهی است که با محوریت مجموعه آثار اهدایی مرحوم حسین زمرشیدی، هنرمند برجسته حوزه معماری سنتی ایران به کتابخانه و موزه ملی ملک، موقوفه فرهنگی آستان قدس رضوی در پایتخت، در این مجموعه دایر شده است.

در این نمایشگاه، ۱۸ تابلو از طرح‌های کاشی‌کاری خلق شده به دست شادروان زمرشیدی، وسایل شخصی این هنرمند از جمله پنج تندیس، ۶ لوح تقدیر و منتخبی از کتاب‌های اهدا شده وی به این موقوفه، در معرض دید علاقه‌مندان گذاشته شده است.

حسین زمرشیدی، در پنجم فروردین‌ماه ۱۳۱۸ در مشهد متولد شده بود. وی معمار سنتی‌کار برتر ایرانی و عضو ثابت گروه معماری فرهنگستان هنر بود. همچنین این هنرمند در سال ۱۳۸۱ از سوی ستاد بنیاد چهره‌های ماندگار، به‌عنوان چهره ماندگار در عرصه معماری سنتی ایران، برگزیده شده بود. وی در ۱۵ بهمن‌ماه ۱۳۹۷ دار فانی را وداع گفت.

دومین نمایشگاه گره گوهر تا پایان دی‌ماه سال جاری، همه‌روزه بجز روزهای تعطیل، در ساعات ۸:۳۰ تا ۱۶:۳۰، در نگارخانه کتابخانه و موزه ملی ملک، به نشانی «تهران، خیابان امام خمینی، خیابان سی‌تیر، خیابان یارجانی، خیابان ملل متحد (میدان مشق)»، پذیرای دوستداران تاریخ و هنر ایرانی- اسلامی است. بازدید از این نمایشگاه برای عموم علاقه‌مندان، آزاد است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ