نیاز به تخصیص ۱۴۰ میلیون دلار برای تولید مکمل‌های رژیمی غذایی در کشور و هشدار به قاچاق این محصولات

اقتصاد ایران: رئیس هیات مدیره سندیکای تولیدکنندگان مکمل‌های رژیمی غذایی ایران با اعلام نیاز به تخصیص بودجه ۱۴۰ میلیون دلاری برای تولید مکمل‌ها در سال آینده، نسبت به رشد بازار قاچاق مکمل‌های ورزشی و تهدیدات آن برای سلامت ورزشکاران هشدار داد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا، عباس کبریایی زاده در نشست خبری روز یکشنبه افزود: در گذشته بخش قابل توجهی از مکمل‌ها به ایران وارد می‌شد و این امر باعث ایجاد بازار غیررسمی و قاچاق برای این محصولات شده بود. اما اکنون تمامی مکمل‌ها به طور داخلی تولید می‌شوند و ظرفیت‌های موجود در کشور برای افزایش تولید و رقابت در بازارهای بین‌المللی وجود دارد.

وی تاکید کرد که مکمل‌های تولید داخل کیفیت بالایی دارند و می‌توانند در سطح جهانی رقابت کنند. همچنین، با توجه به ظرفیت‌های موجود، امکان صادرات این محصولات نیز وجود دارد. کبریایی زاده امیدوار است که دولت با تسهیل روابط بانکی و ایجاد شرایط مناسب، زمینه صادرات این محصولات را فراهم کند.

وی همچنین به موضوع قاچاق مکمل‌های ورزشی اشاره کرد و گفت: داروخانه‌ها تنها محل قانونی عرضه مکمل‌ها در کشور هستند، اما متاسفانه بازار موازی قاچاق مکمل‌ها در حال رشد است. بسیاری از این مکمل‌ها از پاکستان و ابوظبی وارد می‌شوند و با برندهای معتبر به بازار عرضه می‌شوند. بی‌توجهی وزارت ورزش به این موضوع، سلامت ورزشکاران را در معرض خطر قرار داده است.

کبریایی زاده تاکید کرد که وزارت ورزش باید به عنوان متولی سلامت ورزشکاران، به موضوع قاچاق مکمل‌ها توجه بیشتری داشته باشد و همکاری بیشتری با سندیکا و وزارت بهداشت برای مقابله با این مشکل ایجاد کند.

وی همچنین به گزارش‌های سازمان غذا و دارو اشاره کرد که مکمل‌ها از سال ۸۴ تحت نظارت دقیق‌تری قرار گرفته‌اند و اعلام کرد که آیین‌نامه جدیدی برای تولید و عرضه مکمل‌ها تدوین شده است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ