بروکراسی بانکی مانع توسعه اقتصادی اردبیل است

اقتصاد ایران: اردبیل- استاندار اردبیل گفت: بروکراسی بانکی مانع توسعه اقتصادی اردبیل است و سخت‌گیری‌های بی‌مورد بانکی یکی از مهم‌ترین دلایل فرار سرمایه‌گذاران از استان است.

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود امامی یگانه شامگاه سه شنبه در شورای هماهنگی بانک‌های استان با اشاره به موانع توسعه‌ای ناشی از برخی سخت‌گیری‌ها و استعلام‌های بانکی، اظهار کرد: این موانع گاهی منجر به خروج سرمایه از استان می‌شود که نیازمند نگاه توسعه‌ای و ایجاد توازن و تعادل در ایجاد اشتغال و توسعه کارآفرینی است.

وی با تأکید بر اهمیت حمایت از سرمایه‌گذاران برای تداوم توسعه، افزود: احساس مسئولیت مردم در وصول مطالبات و بانک‌ها در ارائه تسهیلات باید مکمل یکدیگر باشند تا رضایت عمومی حاصل شود.

استاندار اردبیل همچنین بر ایفای نقش مسئولیت اجتماعی بانک‌های عامل و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و کم‌برخوردار که نیازمند تسهیلات ارزان‌قیمت هستند، تأکید کرد و گفت: عدم تسهیل شرایط اعطای تسهیلات در استان، می‌تواند منجر به فرار سرمایه‌گذاران و خروج سرمایه‌ها شود.

امامی یگانه با بیان اینکه نظام بانکی در استان نباید به بروکراسی منجر شود، تصریح کرد: شورای هماهنگی بانک‌ها باید راهکارهای کاربردی برای تسهیل فرایند وام‌های مسکن، مشاغل خانگی و تولید ارائه دهد.

وی با اشاره به رقابت طبیعی در حوزه اقتصاد، تأکید کرد: نباید خارج از دستورالعمل‌ها و بخش‌نامه‌ها و به صورت سلیقه‌ای با مردم برخورد شود.

استاندار اردبیل با تأکید بر ریشه‌یابی کارشناسی برخی مشکلات در بانک‌های خصوصی و دولتی، خاطرنشان کرد: منابع بانک‌ها، سرمایه‌گذاران و شرکت‌های خصوصی در توسعه اقتصادی جایگاه ویژه‌ای دارند و می‌توانند چشم‌انداز مناسبی برای آینده استان ترسیم کنند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ