اصلاح تعرفه‌های برق منجر به کاهش ناترازی می شود؟

اقتصاد ایران: مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر، هدف از اصلاح تعرفه‌های برق را مهار پرمصرف‌ها و کاهش ناترازی تولید و مصرف برق عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، عبدالامیر یاقوتی با بیان اینکه پر مصرف‌ها که ۸ درصد مشترکان را در بر می‌گیرند، ۲۰ درصد برق کشور را مصرف می‌کنند، بر لزوم اصلاح تعرفه‌ها به منظور مهار این رویه تاکید کرد.

یاقوتی در خصوص اهداف و جزئیات تغییر تعرفه برق که به صورت پلکانی اعمال می‌شود، تصریح کرد: بحث پلکانی شدن تعرفه‌ها در ۴ پله، از سال ۱۴۰۰ اتفاق افتاد و مشترکینی که معادل الگو، مصرف می‌کنند در پله اول، مشترکینی که از الگو تا ۱.۵ برابر الگو مصرف می‌کنند در پله دوم، مشترکانی که بین ۱.۵ تا ۲.۵ برابر الگو مصرف می‌کنند در پله سوم و مشترکین با مصرف بیش از ۲.۵ برابر الگو در پله چهارم قرار دارند.

مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر افزود: قانون به گونه‌ای معیار مصرف را انتخاب کرده که ۷۵ درصد مشترکین زیر الگوی مصرف باشند. بنابراین وقتی درباره الگوی مصرف صحبت می‌کنیم ۷۵ درصد مشترکین در پله اول قرار می‌گیرند و مصرف آنها در این فصل در مناطق عادی ۲۰۰ کیلووات ساعت و کمتر است. ۱۵ درصد مشترکان نیز در پله دوم قرار می‌گیرند و یک تا ۱.۵ برابر الگو مصرف می‌کنند. ۸ درصد مشترکین در پله سوم با مصرف ۱.۵ تا ۲.۵ برابر الگو و ۲ درصد هم در پله آخر با مصرفی بیش از ۲.۵ برابر الگو قرار دارند.

وی در ادامه تصریح کرد: ما در مقایسه با کشورهای پیرامون خود هم مصرف انرژی بیشتری داریم که بخشی از آن به ساختارها و جایی که قرار است انرژی در آنجا مصرف شود، مربوط می‌شود و بخش دیگر هم مربوط به رفتار ما است. به عنوان مثال در ساختمانی که از لحاظ ایزولاسیون شرایط مناسبی ندارد، هر چقدر هم انرژی سرمایشی وارد کنیم، باز هم به دمای مطلوب نخواهد رسید.

یاقوتی در پایان بر ضرورت استفاده از ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر برای کاهش ناترازی برق تاکید کرد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ