انتقاد کشور عضو ناتو از آمریکا به دلیل تحریم‌های جدید روسیه

اقتصاد ایران: وزیر خارجه مجارستان، طی اظهاراتی تأکید کرد که تصمیم واشنگتن برای تحریم گازپروم‌بانک روسیه که یک کانال کلیدی برای خرید گاز از این کشور محسوب می‌شود، با هدف تضعیف امنیت انرژی در منطقه اروپای مرکزی رخ داده است.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، پیتر سیجارتو، وزیر خارجه مجارستان، طی اظهاراتی تأکید کرد که تصمیم واشنگتن برای تحریم گازپروم‌بانک روسیه که یک کانال کلیدی برای خرید گاز از این کشور محسوب می‌شود، با هدف تضعیف امنیت انرژی در منطقه اروپای مرکزی رخ داده است.

پیش از این در هفته جاری میلادی، وزارت خزانه‌داری آمریکا تحریم‌های شدیدی را علیه بیش از 50 موسسه مالی روسی، از جمله گازپروم‌بانک که با غول گاز روسیه یعنی شرکت گازپروم مرتبط است، و شش شرکت تابعه بین‌المللی آن اعمال کرد.

محدودیت‌های جدید اعمال‌شده ارتباط این بانک روسی با سیستم پیام‌رسانی بین‌بانکی سوئیفت SWIFT را قطع می‌کند، به این معنی که دیگر نمی‌تواند معاملات دلاری انجام دهد.

سیجارتو در روز جمعه در فیس‌بوک نوشت: شامل کردن گازپروم‌بانک در فهرست تحریم‌ها تصمیمی است که عمداً برخی از کشورهای اروپای مرکزی را در موقعیت دشواری قرار می‌دهد و عمداً امنیت تأمین انرژی چندین کشور در این منطقه را به خطر می‌اندازد.

دیپلمات ارشد مجارستان در ادامه اظهار داشت که هرگونه تلاش برای به خطر انداختن تأمین انرژی در مجارستان "چه از طریق تحریم یا قطع عرضه ترانزیت، به عنوان یک حمله به حاکمیت ما تلقی می‌شود."

وی گفت: ما همه حملات از این دست علیه حاکمیت خود را محکوم و در برابر فشارها مقاومت می‌کنیم و در جهت منافع ملی خود گام برمی‌داریم.

سیجارتو افزود که در حاشیه مجمع انرژی استانبول که در 22 نوامبر در ترکیه برگزار شد، این موضوع را با پاول سوروکین، معاون اول وزیر انرژی روسیه، در مورد تأمین گاز به مجارستان مورد بحث قرار داد.

انتهای پیام/

 

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ