ترمز افزایش قیمت طلا کشیده شد

اقتصاد ایران: قیمت طلا در روز دوشنبه پس‌از آن‌که به بالاترین رقم طی ۳ هفته گذشته رسید، کاهش یافته است.

به گزارش خبرگزاری مهر قیمت طلا در روز دوشنبه پس‌از آن‌که به بالاترین رقم طی ۳ هفته گذشته رسید، کاهش یافته است. سرمایه‌گذاران منتظر اطلاعات اقتصادی آمریکا هستند تا روند کاهش نرخ بهره بانک مرکزی این کشور را تخمین بزنند.

به نقل از رویترز، قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۷۸ درصد کاهش به ۲۶۹۵ دلار و ۶ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش ۰.۵۷ درصدی به ۲۷۲۱ دلار و ۷۰ سنت رسیده است.

معاملات آتی طلا بهترین هفته خود را از زمان همه‌گیری کرونا تجربه کرده‌اند و تحلیلگران عقیده دارند این عملکرد مثبت به‌خاطر روزهای کاری کمتر در این هفته به‌دنبال تعطیلات عید شکرگزاری آمریکا ادامه خواهد داشت.

تاجران ۵۱ درصد احتمال می‌دهند فدرال رزرو آمریکا نرخ بهره را ۲۵ واحد در اجلاس ماه دسامبر پایین بیاورد. این احتمال در هفته گذشته برابر با ۶۲ درصد بود.

نرخ بهره بالاتر هزینه نگه‌داری طلا به‌عنوان یک سرمایه غیر سودده را افزایش داده و تمایل برای خرید آن را پایین می‌آورد.

برخی سیاست‌گذاران فدرال رزرو آمریکا هفته گذشته با اشاره به نرخ تورم اعلام کردند باید رویکرد محتاطانه‌تری در پیش گرفته شود، اما برخی دیگر بر لزوم ادامه روند کاهش نرخ بهره تأکید دارند.

سرمایه‌گذاران منتظر جزئیات اجلاس کمیته بازار آزاد فدرال آمریکا در ماه نوامبر، اطلاعات تولید ناخالص داخلی و آمار مربوط به شاخص قیمت تولیدکننده هستند که قرار است در این هفته منتشر شود.

به‌علاوه شاخص دلار ۰.۷ درصد کاهش یافته و خرید طلا را برای دارندگان سایر ارزهای دنیا ارزان‌تر کرده‌است. سود اوراق قرضه ده‌ساله خزانه‌داری آمریکا هم پایین آمده‌است.

در میان سایر فلزات گران‌بها، قیمت نقره با ۱.۴۳ درصد کاهش به ۳۱ دلار و ۳۲ سنت رسید و پلاتین با یک کاهش ۰.۹۲ درصدی ۹۵۷ دلار و ۴۱ سنت معامله می‌شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ