توسعه تجارت با قاره آفریقا مورد توجه دولت است

اقتصاد ایران: تبریز- رئیس جمهور در پیامی به همایش ملی صادرات غیرنفتی گفت: توسعه تجارت با قاره آفریقا مورد توجه دولت است.

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس جمهور ظهر پنج شنبه در پیامی به همایش ملی توسعه صادرات غیرنفتی که از سوی وزیر اقتصاد قرائت شد، گفت: دولت آمادگی و اشتیاق برای هموارسازی مسیر تجارت بین الملل و تسهیل کسب و کار فعالان اقتصادی را دارد.

در پیام دکتر مسعود پزشکیان آمده است: کلیه وزارتخانه‌ها و سازمان‌های متولی و مسؤول در این عرصه موظف هستند تمامی همت و توان خود را به صورت منسجم و هماهنگ و هم افزا برای تحقق این موضوع بکار بگیرند.

وی با بیان اینکه به زودی جلسه شورای عالی صادرات با حضور نمایندگان تشکلات اقتصادی برگزار می‌شود، ادامه داده است: در این رویداد علاوه بر اهداف تعیین شده به صورت ویژه بر موضوع توسعه تجارت با قاره آفریقا توجه و راهکارها و اقدامات و برنامه‌های لازم در این خصوص پیشنهاد شود.

رئیس جمهور یادآور شده است: موضوع جلب مشارکت فعالان اقتصادی و بخش خصوصی در امر تجارت بین الملل و برقراری ارتباط راهبردی با همسایگان از برنامه‌های مورد توجه دولت است و از هیچ کمک و کوششی در این زمینه دریغ نخواهد شد.

پزشکیان اظهار امیدواری کرده است: این همایش و هم اندیشی نخبگان اقتصادی کشور سرآغازی برای هم افزایی برای استفاده از ظرفیت‌های دولت و بخش خصوصی برای توسعه صادرات غیرنفتی و خیر و برکت برای کشور باشد.

بیست و هشتمین همایش توسعه ملی صادرات غیرنفتی نفتی به میزبانی تبریز با حضور وزیر امور اقتصاد و دارایی، صادرکنندگان و اعضای اتاق بازرگانی سراسر کشور در مرکز همایش‌های بین المللی خاوران تبریز در حال برگزاری است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ