۸۱ مقاله در دومین همایش ملی جغرافیا و پایداری محیط ارائه شد

اقتصاد ایران: کرمانشاه- دبیر اجرایی دومین همایش ملی جغرافیا و پایداری محیط گفت: ۸۱ مقاله در دومین همایش ملی جغرافیا و پایداری محیط ارائه شد.

به گزارش خبرنگار مهر، آئیژ عزمی بعد از ظهر چهارشنبه در اختتامیه دومین همایش ملی جغرافیا و پایداری محیط در دانشگاه رازی اظهار کرد: حدود ۳۵۰ مقاله به این همایش ارسال شد و حاصل آن تعداد زیادی مقالات پوستری و سخنرانی است که ۸۱ مورد در این همایش ارائه شد که می‌تواند راهکاری برای مقابله با چالش کمبود آب باشد.

وی درباره محورهای همایش گفت: چالش‌های اصلی ایران در ارتباط با منابع آبی کشور، برنامه‌های توسعه اول تا ششم دولت و رویکرد پیشگیری از وقوع بحران‌های آبی، کفایت برنامه توسعه هفتم دولت برای حل پایدار مسائل آبی کشور و چالش‌های احتمالی در پیش رو در منابع آبی کشور با توجه به نقاط قوت و ضعف برنامه توسعه هفتم از محورهای همایش بود.

دبیر اجرایی دومین همایش ملی جغرافیا و پایداری محیط عنوان کرد: استفاده از منابع آب متناسب با رشد جمعیت و توسعه شهرها و روستاها، مدیریت مناقشات داخلی و مرزی، زیرساخت‌های آبی، کاربری زمین، بحران فرونشستی و پسماندهای صنعتی و فاضلاب‌های شهری از دیگر محورهای همایش است.

عزمی گفت: با توجه به اینکه مشکل آب مربوط به سراسر کشور است مقالات از نقاط مختلف ارسال می‌شود.

وی افزود: هدف از برگزاری این همایش این است که تمام ابعاد چالش آب را بررسی کنیم و با ارائه راهکار اصولی و الگویی مناسب به دولت کمک کنیم و ابزاری برای سیاستگذاری باشد.

دبیر اجرایی دومین همایش ملی جغرافیا و پایداری محیط بیان کرد: آب یکی از مسائل مهم جهان است که تا ۲۰ سال آینده به مهمترین چالش منطقه و جهان تبدیل خواهد شد و سبب وقوع رخدادهای سیاسی و نظامی هم خواهد شد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ