لزوم تکریم ارباب رجوع و حل مشکلات مردم و اولیا در آموزش و پرورش

اقتصاد ایران: تبریز-مدیر آموزش و پرورش هشترود بر لزوم تکریم ارباب رجوع و رسیدگی و حل مشکلات مردم و اولیا در آموزش و پرورش و مدارس تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، صادق صادقپور ظهر چهارشنبه در جلسه شورای اداری هشترود با اشاره به لزوم تکریم ارباب رجوع و رسیدگی و حل مشکلات مردم و اولیا در اداره آموزش و پرورش و مدارس اظهار کرد: مردم ما مهمترین سرمایه‌ی اجتماعی و ملی ما هستند و وظیفه ما خدمت رسانی و جلب رضایت مردم و ارباب رجوع از طریق ارائه خدمات با کیفیت و مطلوب مبتنی بر قانون مداری و عدالت است.

وی در ادامه با بیان اینکه تکریم ارباب رجوع و پاسخگویی به درخواست‌های کاری مراجعه کنندگان در کوتاه‌ترین زمان ممکن، اولویت مهم نظام اداری آموزش و پرورش است افزود: رضایت مردم و اولیا محترم از خدمات ارائه شده یکی از شاخص‌های اصلی سنجش کارآمدی و رشد مجموعه است که با خوش رویی، پاسخگویی و آگاه سازی ارباب رجوع از قوانین و مراحل اداری امور میسر خواهد شد.

مدیر آموزش و پرورش هشترود با اشاره به اینکه برخورد نا مناسب با ارباب رجوع از آفت‌های کار اداری است گفت: حفظ کرامت انسانی مراجعین و قائل نشدن تبعیض و تفاوت بین آنها از موارد مهم مورد تاکید می‌باشد.

صادقپور در پایان به اهمیت کار اداری مبتنی بر روابط انسانی اشاره کرده و تصریح کرد: ایجاد روابط مبتنی بر ارزش‌های انسانی در مدیریت آموزش و پرورش از اهمیت به سزایی برخورد است و با ایجاد چنین بستری می‌توان محیطی مثبت و مناسب برای افزایش انگیزه و کارآمدی کارمندان، مدیران و معلمان مهیا کرد که منجر به ایجاد یک فرهنگ سازمانی مناسب در جهت پیشبرد اهداف نظام تعلیم و تربیت و رشد و شکوفایی جامعه خواهد شد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ