واکنش سازمان غذا و دارو به عرضه غذاهای حرام‌گوشت در رستوران‌ها و فروشگاه‌های آنلاین

اقتصاد ایران: رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو به عرضه احتمالی غذاهای حرام‌گوشت در برخی رستوران‌ها و فروشگاه‌های برخط واکنش نشان داد و تاکید کرد که نظارت بر حلیت این محصولات در حیطه مسئولیت نهادهای دیگر است. او از مصرف‌کنندگان خواست تا فقط محصولات فرآوری‌شده دارای نشان سیب سلامت را خریداری کنند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،دکتر حسین رستگار، رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو، در این خصوص توضیح داد که نظارت بر حلیت و نوع گوشت‌های غیرفرآوری‌شده، به‌ویژه گوشت‌های حیوانی، مستقیماً به سازمان غذا و دارو مرتبط نمی‌شود. وی مسئولیت این نظارت‌ها را به سازمان‌هایی مانند سازمان دامپزشکی و اتحادیه رستوران‌داران ارجاع داد و افزود: «نظارت بر رعایت معیارهای حلال در مواد غذایی غیر فرآوری‌شده بر عهده نهادهای مرتبط است.»

رستگار در ادامه به فرآورده‌های غذایی فرآوری‌شده اشاره کرد و گفت که سازمان غذا و دارو از طریق اعطای نشان «حلال» و «سیب سلامت» به محصولات غذایی، کیفیت، ایمنی و حلیت این محصولات را تضمین می‌کند. او تاکید کرد که این نشان‌ها به‌طور مشخص محصولات غذایی را که از نظر ایمنی و حلیت تایید شده‌اند، شناسایی می‌کنند. «مصرف‌کنندگان با توجه به این نشان‌ها می‌توانند با اطمینان خاطر محصولات حلال را انتخاب و مصرف کنند.»

رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال در ادامه تاکید کرد که فرآورده‌های گوشتی غیر بهداشتی و حرام نمی‌توانند مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو را دریافت کنند و افزود: «ما انتظار داریم که ارگان‌های مسئول با توجه به وظایف خود، دقت بیشتری در نظارت بر این محصولات داشته باشند و با متخلفان به‌طور جدی برخورد کنند.»

سازمان غذا و دارو با توجه به نظارت دقیق خود بر فرآورده‌های غذایی فرآوری‌شده، از مصرف‌کنندگان خواسته است که برای اطمینان از حلال بودن محصولات غذایی، به نشان‌های معتبر سیب سلامت و حلال توجه کنند و از خرید غذاهای غیر فرآوری‌شده که حلال بودن آن‌ها تایید نشده، خودداری کنند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ