۲۵ هزار تخلف از نانوایی‌ها در ۷ ماه امسال گزارش شده است

اقتصاد ایران: سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: در ۷ ماهه امسال، ۲۵ هزار و ۲۶۱ فقره تخلف در مورد نانوایی‌ها گزارش شده که از این تعداد ۲۳ هزار و ۸۲۱ فقره پرونده رسیدگی شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد علی اسفنانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در نشست خبری امروز سه شنبه ۸ آبان ماه همزمان با سالروز تأسیس تعزیرات با جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد، گفت: در بحث قاچاق سوخت در استان‌های جنوبی، کماکان شاهد این روند هستیم و امیدواریم با هماهنگی‌هایی که صورت می‌گیرد این روند متوقف یا کاهش پیدا کند.

وی با اشاره به پرونده‌های استان سیستان و بلوچستان در این زمینه ادامه داد: در ۶ ماهه گذشته هزار و ۴۳۵ فقره پرونده تشکیل شده که ۱۴۳۰ پرونده مختومه شده و ارزش ریالی سوخت قاچاق ۶ هزار و ۷۹۹ میلیارد ریال است که میزان محکومیت هزار و ۷۸۷ میلیارد ریال است.

اسفنانی تصریح کرد: در یک ماهه اخیر تعداد پرونده‌های قاچاق سوخت در استان ۴۲۰ فقره بود که به ۳۹۱ مورد رسیدگی شده است. ارزش سوخت کشف شده بیش از ۷۲۹ میلیارد ریال و میزان محکومیت ۷۷۷ میلیارد و ۳۴۹ میلیون ریال بوده است.

اسفنانی تصریح کرد: در استان کرمان در ۶ ماهه گذشته در مورد قاچاق سوخت ۳ هزار و ۳۸۴ پرونده تشکیل شده است که ارزش ریالی آن نیز دو هزار و ۱۲ میلیارد ریال بوده و در یک ماهه اخیر ۸۶۷ فقره پرونده تشکیل شده است که ارزش سوخت کشف شده بیش از ۵۸۰ میلیارد ریال بوده است.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: در این مدت در استان هرمزگان ۳ هزار و ۳۰۶ پرونده قاچاق سوخت تشکیل شده که ارزش ریالی آن ۶ هزار و ۴۰ میلیارد ریال است، همچنین در یک ماهه اخیر هزار و ۳۵۲ فقره پرونده مختومه شده و ارزش ریالی آن ۴ هزار و ۲۲۹ میلیارد ریال بوده است.

وی درباره قاچاق ارز و کالا گفت: در شهرستان‌ها استان تهران قاچاق کالا و ارز ۹۶ هزار و ۹۲۵ یورو و هزار و ۵۰۰ دلار و ۸ هزار و ۸۸۵ لیر ترکیه بوده که مجموعه ارزش ارزهای کشف شده ۴۳ میلیارد و ۹۱ میلیون ریال بوده که میزان محکومیت صادر شده حدود ۸۱ میلیارد و ۲۸۵ میلیون ریال بوده که دو برابر ارزش کالای قاچاق است.

وی تصریح کرد: در دو شرکت لبنی در شهرستان‌های استان تهران نیز مورد تخلف ثبت شده است که در این دو کارخانه با حضور گشت مشترک چند تخلف از جمله کم فروشی، تقلب، عدم رعایت مقررات قیمت گذاری و توزیع مشاهده شده است که یکی از شرکت‌ها دو میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان و شرکت دیگر به ۴۵۰ میلیون تومان جریمه شدند.

اسفنانی در خصوص گران‌فروشی برخی نانوایی‌ها در عرضه نان به مردم گفت: تخلفاتی حوزه نانوایی تخلفات متعددی است که بخشی از آن گران‌فروشی است. این موضوع که کارت خوان‌ها به نحوی طراحی شده که مجبورند کالا را گران بفروشند و عدد بیشتری را وارد می‌کنند تخلف است و به تخلفات در این زمینه رسیدگی می‌شود.

وی ادامه داد: تخلفات دیگر نانوایی‌ها، تخلف فروش اجباری نان اعم از نان کنجدی و سبزیجات به مردم است که تخلفی تحت عنوان فروش اجباری نان است یا تخلف دیگر کم فروشی است که حجم نان را کم می‌کنند.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی تاکید کرد: در ۷ ماهه امسال ،۲۵ هزار و ۲۶۱ فقره تخلف در این زمینه‌ها گزارش شده که از این تعداد ۲۳ هزار و ۸۲۱ فقره پرونده رسیدگی شده است و ارزش ریالی محکومیت‌ها ۸۵۶ میلیارد ریال است.

اسفنانی افزود: حتماً گزارش‌هایی که بازرسین جهاد کشاورزی در مورد هر کدام از نانوایی‌ها ارائه می‌دهند رسیدگی و با آن برخورد می‌شود.

وی در خصوص تخلفات مشاورین املاک گفت: در این حوزه ۳ هزار و ۵۳۶ فقره پرونده در تهران تشکیل شده و ۳ هزار و ۴۹۴ فقره رسیدگی شده که ارزش ریالی محکومیت آنها ۳۸۴ میلیارد ریال است.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در مورد تخلفات این مشاورین املاک گفت: اخذ مبلغ مازاد بر تعرفه و عدم ثبت مشخصات و نداشتن پروانه از جمله تخلفات در این حوزه بوده است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا سازمان تعزیرات حکومتی به مسأله محرز گران‌فروشی فاحش خودروهای مونتاژی ورودی داشته است، گفت: قیمت‌گذاری خودرو در کشور روش پیچیده‌ای در گذشته داشته است، مدتی شورای رقابت تعیین تکلیف می‌کرد، زمانی سازمان حمایت و مدتی هم ستاد تنظیم بازار متولی آن بود. آنچه اکنون اتفاق افتاده این است که شورای رقابت دستورالعمل نحوه قیمت‌گذاری را تعیین می‌کند، سازمان حمایت قیمت را تعیین و به وزارت صمت اعلام می‌کند، وزارت صمت قیمت را به خودروسازها اعلام می‌کند که خودرو به چه قیمتی به فروش برسد.

وی افزود: از آنجا که سازمان تعزیرات حکومتی مرجع شبه قضائی و رسیدگی کننده به تخلفات و حلقه آخر رسیدگی به تخلفات است، به گزارشی که سازمان‌ها ارائه می‌دهند رسیدگی می‌کند، پس اگر شورای رقابت و سازمان حمایت تخلفی گزارش کنند سازمان تعزیرات رسیدگی خواهد کرد و چنانچه تخلف در خصوص تعیین قیمت خودرو باشد باز هم تخلف گران‌فروشی است و با آن برخورد می‌شود.

اسفنانی تأکید کرد: برخورد با گران‌فروشی کارخانه‌های مونتاژ خودروهای چینی منوط به گزارش ضابطین است که مربوط به کدام شرکت و به چه میزان است و فرقی نمی‌کند یک درصد یا ۲۰۰ درصد باشد و در صورت گزارش گران‌فروشی، با متخلف برخورد می‌شود.

وی مجازات گران‌فروشی خودروهای چینی را جریمه نقدی، مهر شدن پروانه کارخانه به تخلف، نصب پلاکارد و پلمب کارخانه اعلام کرد.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی ادامه داد: در یک سال اخیر گزارشی از سوی ضابطین درباره گران‌فروشی کارخانه‌های خودرو نداشتیم، اما در شش ماه گذشته بیش از ۲ هزار شکایت از سوی افراد و اشخاص برای گران‌فروشی خودروسازها در اداره‌کل تعزیرات حکومتی استان تهران ثبت شده که برای برخی از پرونده‌ها حکم صادر شده که بعد از قطعی شدن، حکم صادره اجرا خواهد شد. میزان حکم صادره ۶۰۵ هزار میلیارد ریال است.

وی درباره نظارت بر فروشگاه‌های زنجیره‌ای گفت: اگر تخلفاتی در این زمینه مشاهده شود حتماً رسیدگی می‌کنیم. تخلف گران‌فروشی فرقی ندارد که مربوط به فروشگاه‌های زنجیره‌ای باشد یا فروشگاه‌های دیگر. کالاهایی که قیمت گذاری می‌شود برای سراسر کشور یکنواخت است و باید به همان قیمت عرضه شود. البته ممکن است برخی کالاها همچون میوه‌ها تفاوت قیمت داشته باشند که بسته بندی و درجه بندی شده عرضه می‌شوند.

اسفنانی درباره تخلفات مربوط با شهریه مدارس غیرانتفاعی گفت: سازمان تعزیرات قبلاً پرونده‌هایی در این خصوص داشت و جرایمی هم وصول شد، اما مدتی قبل مصوبه‌ای در مجلس تصویب و طی آن به وزارت آموزش و پرورش تکلیف شد که با گران‌فروشی مدارس باید برخورد کند. نوع برخورد با تخلف اخذ مازاد شهریه از سوی آموزش و پرورش بسیار سنگین است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ